Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Niekdajší československý sexsymbol ničí rakovina: Už sa na seba ani nepodobá!

Jiřího Bartošku rakovina viditeľne ničí. Zobraziť galériu (6)
Jiřího Bartošku rakovina viditeľne ničí. (Zdroj: reprofoto Sedmička)

PRAHA - Českého herca Jiřího Bartošku (67) trápia vážne zdravotné problémy. Koncom októbra mu lekári diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlín. Nádor mu však zasiahol už aj pľúca. Umelec v týchto dňoch podstupuje aktívnu liečbu a so zákernou chorobou statočne bojuje. No chemoterapia sa na ňom už značne podpísala. Niekdajší československý sexsymbol prišiel o vlasy a zmenil sa na nepoznanie.

Od konca októbra bojuje Jiří Bartoška s rakovinou lymfatických uzlín. Zákerná choroba umelca viditeľne ničí - za krátke dva mesiace sa na ňom značne podpísala. Zmenil sa doslova na nepoznanie. Českému týždenníku Sedmička sa herca podarilo nafotiť vo chvíli, keď parkoval v centre Prahy. A pohľad naňho je naozaj smutný. 

Početné chemoterapie, ktoré v poslednom období absolvoval, pripravili niekdajší sexsymbol o vlasy. Holú hlavu sa umelec ani nesnažil zamaskovať. „V ulici Na Příkopě zaparkoval na svojom luxusnom aute a vydal sa pravdepodobne na stretnutie. Dosť fúkalo a mrzlo, tak ma prekvapilo, že si nevzal ani čiapku. Skoro som ho bez vlasov nespoznal,“ prezradil spomínanému časopisu čitateľ, ktorý Bartošku videl na vlastné oči. 

Zdá sa však, že napriek vážnej chorobe herec naďalej hazarduje so svojim zdravím - v aute mal totiž načatú krabičku cigariet. Závislosti od nikotínu sa teda zjavne nezbavil. A to ani napriek tomu, že podľa niektorých informácií mu nádor nezasiahol iba lymfatické uzliny, ale aj pľúca. „Jeho stav nie je žiadna sradna, vraj mu zostáva iba pol roka života,“ povedal zdroj magazínu. 

Jiří Bartoška sa behom dvoch mesiacov zmenil doslova na nepoznanie. Zákerná rakovina ho viditeľne ničí.
Zobraziť galériu (6)
Jiří Bartoška sa behom dvoch mesiacov zmenil doslova na nepoznanie. Zákerná rakovina ho viditeľne ničí.  (Zdroj: reprofoto Sedmička)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu