Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dominika Cibulková o milencovi: Zbalil ma na tento trápny vtip!

Dominika Cibulková prezradila, ako ju Michal zbalil. Zobraziť galériu (7)
Dominika Cibulková prezradila, ako ju Michal zbalil.

BRATISLAVA - Alkohol a trápny žart! Tieto dve veci zohrali hlavnú úlohu pri zoznámení Dominiky Cibulkovej (25) a jej aktuálneho partnera Michala. Tenistka pri nakrúcaní šou Jana Krausa priznala, že fešák sa jej zdal zábavný hlavne vďaka poháru vínka, ktorý vypila.

A je to vonku! Dominika Cibulková sa dnes objaví na obrazovkách televízie Joj v šou Jana Krausa. Moderátor pri nakrúcaní samozrejme neobišiel ani jej súkromie. Na rozdiel od minulosti tentokrát tenistka nerandí so športovým kolegom, ale bývalým ministerským úradníkom. 

Dominika prezradila, ako sa vlastne dali dokopy. „Spoznali sme sa v nočnom klube na diskotéke. Došiel ku mne s trápnym vtipom - ‚Ahoj, ty hráš ten bedminton‛,” zaspomínala si blondínka. „Keďže som mala v sebe asi pohár vínka, tak sa mi zdal vtipný,” dodala s úsmevom. 

Nakoniec im to spolu klape už päť rokov. Michal dal dokonca výpoveď v práci, aby mohol svoju partnerku neustále podporovať. „Vyzerá to, že má pekný život. Taký vtip s bedmintonom a ako sa teraz má,” rypol si do športovkyne Kraus. Dominika si však neprajné reči k srdcu neberie a s priateľom už uvažuje aj o založení rodiny. „Plánujem hrať do 30-tky a potom by som chcela mať deti,” prezradila svoje vízie do budúcnosti. 

Dominika Cibulková s priateľom Michalom
Zobraziť galériu (7)
Dominika Cibulková s priateľom Michalom  (Zdroj: Topky.sk)


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu