Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dare Rolins rupli nervy: S*ať vás, riešite koko*iny!

Dare Rolins už s neprajníkmi došla trpezlivosť. Tých najhorších pomazala a nechala im drsný odkaz. Zobraziť galériu (5)
Dare Rolins už s neprajníkmi došla trpezlivosť. Tých najhorších pomazala a nechala im drsný odkaz. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Stačilo! Toto si povedala Dara Rolins (41), keď zbadala nenávistné komentáre na vlastnej fanúšikovskej stránke. Tie sa tam začali objavovať po tom, čo zverejnila reportáž, v ktorej hovorila po česky o svojom rozostavanom domčeku. Nenávistné a závistlivé reakcie niektorých ľudí poriadne zaskočili známu speváčku. Ako však tvrdí, nerobí si z toho ťažkú hlavu. Negativistom odkazuje jedno - bude ich s*ať ešte viac.

S úspechom a popularitou neprichádzajú len zástupy priaznivcov, ale aj nepriatelia a takzvaní „hejteri“. No a práve s takými má v posledných dňoch bohaté skúsenosti Dara Rolins. Neprajníkov najnovšie blondínka rozčúlila nielen tým, že zverejnila informácie o novom rozostavanom hniezdočku, ale aj tým, že v reportáži rozprávala po česky. To spustilo vlnu nenávisti, voči ktorej musela blondínka zakročiť.

 „V ŽIVOTE som z FB nemazala TOĽKO nechutných, závistlivých a nenávistných komentov ako dnes, keď som tam zavesila reportáž z nášho - práve sa stavajúceho domu,“ opísala svoje dojmy speváčka, ktorej už došla s neprajníkmi trpezlivosť. Na sociálnej sieti im preto nechala jasný odkaz: „VÁS, ktorí mi ‚prajete‛ musím sklamať. Mám v pláne s*ať vás ďalej a ešte viac.“ 

Porotkyňu z markizáckeho Hlasu Česko Slovenska sme v tejto súvislosti aj oslovili. „Závidia, neprajú, riešia koko*iny, či rozprávam česky alebo slovensky. Ja, čo žijem pomaly 30 rokov v Čechách a všetci si už predsa dávno zvykli, že celý život používam úplne prirodzene a automaticky obidva jazyky. V ‚lepšom‛ prípade hovorím československy,“ povedala pre topky.sk mamička malej Laury, ktorá vôbec nechápe, prečo takéto veci ešte niekoho pohoršujú. 

Dara Rolins už so svojimi neprajníkmi stratila nervy - na sociálnej sieti im totiž nechala takýto  odkaz: Drahí hejteri, mám toho pre vás ešte oveľa viac, za čo budete na mňa naštvaní. Len buďte trpezliví.
Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins už so svojimi neprajníkmi stratila nervy - na sociálnej sieti im totiž nechala takýto odkaz: Drahí hejteri, mám toho pre vás ešte oveľa viac, za čo budete na mňa naštvaní. Len buďte trpezliví.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu