Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Veľké prekvapenie pre divákov Jojky: Parišková zrazu zmizla z obrazovky!

Namiesto Anety Sedlmair-Pariškovej sa v poobedných správach objavila Mária Ölvedyová. Zobraziť galériu (6)
Namiesto Anety Sedlmair-Pariškovej sa v poobedných správach objavila Mária Ölvedyová.

BRATISLAVA - Bez blondínky! Aneta Sedlmair-Parišková (41) patrí azda k najpracovitejším osobnostiam Jojky. Po každom pôrode sa na obrazovky vrátila expresne rýchlo. A nielen to. Keď otehotnela jej kolegyňa Hana Gallová (32), začala ťahať všetky šichty sama. Diváci sú tak už niekoľko mesiacov zvyknutí, že v Novinách o 17:00 vidia každý deň práve túto moderátorku. Včera však tomu tak nebolo. V kresle vedľa Jána Mečiara (43) sa zrazu objavila tmavovlasá Mária Ölvedyová (32).

Veľké zmeny! S nástupom Marcela Gregu na miesto generálneho riaditeľa televízie Joj sa na neurčito odsunuli niektoré plánované relácie, čo zasiahlo hlavne Mariannu Ďurianovú. Teraz však už zamiešal karty aj v existujúcich programoch, čo sa dotklo niektorých dlhoročných tvárí. 

Včera večer mohli diváci zaznamenať prvú novinku v spravodajstve. Noviny o 17:00 tradične hlási Aneta Sedlmair-Parišková. Tá zostala na tomto poste sama v rámci ženského zastúpenia, odkedy Hana Gallová odišla na materskú dovolenku. Blondínka sa mala čo obracať, no zdalo sa, že so situáciou je spokojná. 

Inak to však zrejme videl samotný šéf. Trojnásobnú mamičku totiž v stredu v moderátorskom kresle nahradila redaktorka Mária Ölvedyová. Pre mnohých divákov to bol zrejme šok a rozmýšľali nad tým, kam sa blondínka stratila. Podľa našich zistení sa Parišková ale o flek báť nemusí. V relácii si ju ponechali, len jej pridali posilu. „Aneta niekoľko týždňov vkuse vysielala Noviny o 17:00. Od tohto týždňa sa bude striedať s Máriou Ölvedyovou, ktorú diváci poznajú ako redaktorku z nášho spravodajstva,” povedala nám hovorkyňa televízie Lucia Kulihová. 

No zmien je v Jojke viac. Veľké noviny budú opäť začínať o 19:30, ako tomu bolo v minulosti. Pred nimi si budú môcť diváci pozrieť Krimi správy. „Presunom spravodajsko-servisnej relácie KRIMI na 19:00 sme veľmi posilnili večerný spravodajský slot,” komentovala presun Kulihová s tým, že v tomto prípade ide o trvalé riešenie. 

Vedenie menilo aj Noviny o 12:00. Tie po novom dostali väčší priestor. Moderátorky Andrea Pálffy-Belányiová a Dana Strculová budú v štúdiu celú hodinu. Naše zdroje však tvrdia, že predĺžená minutáž bude platiť len počas leta. Celkovo si televízia Joj od týchto krokov sľubuje posilnenie pozície svojich spravodajských relácií. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu