Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kobielsky strelil brutálnu facku Farkašovej: Herečka po nej odpadla a puká jej sánka!

Valdimír Kobielsky strelil brutálnu facku Kristíne Farkašovej. Zobraziť galériu (10)
Valdimír Kobielsky strelil brutálnu facku Kristíne Farkašovej.

BRATISLAVA – Úder, aký ešte nezažila! Kristína Farkašová (32) je jednou z postáv nového seriálu RTVS s názvom Tajné životy. Sympatická ryšavka v ňom stvárňuje milenku ženatého muža, ktorého hrá Vladimír Kobielsky (39). A ich vzťah je poriadne divoký. Dokonca až tak, že pri jednej z hádok scenáristi zakomponovali do deja aj fackovanie. Herec sa kvôli realistickému stvárneniu incidentu nechal tak uniesť, že kolegyňa musela po inkasovanom údere prerušiť nakrúcanie. Odvtedy jej dodnes puká sánka.

Dostala poriadne zaucho! Kristína Farkašová a Vladimír Kobielsky, známy predovšetkým z jojkárskeho Paneláku, sa čoskoro objavia aj na obrazovkách verejnoprávnej televízie v novom seriáli Tajné Životy. Sympatická herečka v ňom stvárňuje Ivonu Mrázovú - milenku ženatého kolegu z banky, ktorého zahral práve Kobielsky. 

Jedna z ich spoločných scén rozhodne zostane v pamäti Farkašovej už navždy. A to situácia, kedy sa dostala do hádky so svojím filmovým milencom. Ten jej pred kamerami vlepil v rámci scenára takú facku, že ju cíti dodnes. Hoci režisér bol s výsledným realistickým efektom spokojný, nechýbalo veľa, aby Kristína skončila v nemocnici. 

„Tá facka bola naozajstná a taká strašne tvrdá, že som musela potom asi pol hodinu ležať na zemi. Točila sa mi hlava. Normálne mi prišlo zle a tiekli mi slzy. Odvtedy, ako mi strelil, mi puká sánka. Režisér bol z toho veľmi nadšený, že tam vidieť slzy v očiach, ale ja som fakt skoro odpadla. Vždy, keď otvorím ústa do boku, tak budem myslieť na Kobielskeho,“ prezradila nám herečka, keď sme sa jej na túto scénu spýtali.

Zaujímalo nás, či to hercovi prišlo ľúto, keď jej takto nechtiac ublížil. „Niekoľkokrát sa mi veľmi ospravedlnil. Doteraz je z toho nešťastný, pretože mu to vždy pripomeniem. Čím chcem pozdraviť jeho ženu Alenu,“ dodala s úsmevom na záver Farkašová, ktorá takúto facku v živote od nikoho nedostala. 

VIDEO: Vladimír Kobielsky strelil brutálnu facku Kristíne Farkašovej.

Ukážka zo seriálu Tajné životy s Kristínou Farkašovou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu