Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nečakané problémy v zákulisí Miss Slovensko: Zmeny na poslednú chvíľu!

David Kraus (vpravo) priamy prenos moderovať nemohol. Na pódiu ho nahradil Michal Sabo. Zobraziť galériu (7)
David Kraus (vpravo) priamy prenos moderovať nemohol. Na pódiu ho nahradil Michal Sabo.

BRATISLAVA – Náhle komplikácie! V sobotu večer sme sa dozvedeli, ktorá z dvanástich finalistiek Miss Slovensko 2014 sa môže pýšiť titulom kráľovnej krásy. Víťazkou sa stala Laura Longauerová (18) z Detvy. Kým ona, i ostatné dievčatá bojovali pred priamym prenosom najmä s nervozitou, organizátori podujatia sa riadne zapotili. Kvôli nečakaným problémom totiž museli narýchlo zháňať náhradu za speváka Davida Krausa (34), ktorý mal mať svoju moderátorskú premiéru.

Museli ho nahradiť! V sobotu večer sa konal v poradí 19. ročník prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko. Moderátorom podujatia plného ženského šarmu mal byť český spevák a herec David Kraus, ktorý sa na túto úlohu mimoriadne tešil. „Zobral som to ako výzvu. Dá sa povedať, že rovnako ako dievčatá, budem mať premiéru aj ja. Ako moderátor. Stále vravím, že máte najkrajšie dievčatá. A byť súčasťou celého kolektívu krásnych žien bude zaujímavé,” vyhlásil pred pár dňami syn moderátora Jana Krausa.

Svojej moderátorskej premiéry sa však David napokon nedočkal. Podľa našich informácií mu zmarili plány nečakané zdravotné komplikácie. „Cítil sa už lepšie, ale tvorcovia to nechceli riskovať. Napokon vystúpil ako hudobný hosť, čo aj pôvodne bolo v pláne,” dozvedeli sme sa zo zákulisia súťaže.Speváka a herca na pódiu napokon zastúpil slovenský moderátor Michal Sabo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu