Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nečakané odhalenia na Miss: Jedna ukázala bradavky, druhá trapas s opálením! A čo ďalšie?

Bývalé víťazky súťaží krásy a aj niekdajšie finalistky dráždili počas večera vyzývavými outfitmi. Zobraziť galériu (53)
Bývalé víťazky súťaží krásy a aj niekdajšie finalistky dráždili počas večera vyzývavými outfitmi. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Neprehliadnuteľné! Hoci sobotňajší večer patril víťazke Miss Slovensko 2014 Laure Longauerovej (18), účastníčky predchádzajúcich ročníkov súťaží krásy si chceli tiež uchmatnúť časť pozornosti. Nechali preto vyniknúť svoje ženské zbrane. Prvá vicemiss z roku 2010 Timea Szabóová (24) v priesvitnom tope ukázala, čo skrýva pod šatami. Kolegyňa z toho istého ročníka Jana Mutňanská (26) zas na vlastnom dekolte predviedla, že sa hore bez neslní. Prednosti mala totiž opálené podľa plaviek. Okatý výstrih preto nebol najvhodnejšou voľbou.

V sobotu sme spoznali novú kráľovnú krásy. Titulom Miss Slovensko 2014 sa môže pýšiť osemnásťročná Laura Longauerová. Korunovala ju minuloročná víťazka Karolína Chomisteková. Mladá rodáčka z Detvy bude našu krajinu reprezentovať aj na medzinárodnej súťaži Miss World. „Verím, že urobím Slovensku čo najlepšie meno,” povedala pre topky.sk

Slávnostného večera sa zúčastnilo viacero známych tvárí nášho šoubiznisu. Dominovali však finalistky a aj víťazky predchádzajúcich ročníkov. Tentokrát sa ich na podujatí zišiel rekordný počet. Nečudo preto, že sa to sexepílom len tak hemžilo. Dámy totiž dali vyniknúť svojim ukážkovým krivkám, ktorými ich príroda obdarovala.

Jeden z najodvážnejších modelov večera predviedla riaditeľka súťaže a zároveň najkrajšia Slovenka roku 2006 Magdaléna Šebestová. Jej výstrih bol viac než dráždivý, no nerobilo jej to problém. „V šatách sa cítim pohodlne. Žiadne nečakané odhalenie mi nehrozí,” reagovala s úsmevom. Keď sme v poukázali na to, že o mužské komplimenty určite nemá núdzu, s pobavením v hlase dodala: „Ani o ženské.”

Vo vyzývavosti však za tmavovláskou nezaostávala ani moderátorka Fashion TV a zároveň finalistka miss z roku 2010 Jana Mutňanská. Dominujúci nebol iba jej výstrih, ale aj opálenie podľa bikín. No v kategórii "najodvážnejší outfit" zvíťazila prvá vicemiss z toho istého roku Timea Szabóová. Tá si pod transparentný top nedala spodnú bielizeň. Výsledok? Jej bradavky žmurkli do nášho objektívu.

Bohatú FOTOREPORTÁŽ zo slávnostného podujatia nájdete v našej GALÉRII>>

Rozhovor s čerstvou víťazkou súťaže Miss Slovensko 2014 Laurou Longauerovou.

Rozhovor s čerstvou víťazkou súťaže Miss Slovensko 2014 Laurou Longauerovou
Rozhovor s riaditeľkou súťaže Miss Slovensko Magdalénou Šebestovou o čerstvej víťazke a jej šanciach na úspech vo svete.
Rozhovor s Magdalénou Šebestovou o víťazke súťaže Miss Slovensko

Pozrite si prehliadku v plavkách zo slávnostného večera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu