Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trapas vo verejnoprávnej RTVS: „Ááále, p*či,“ počuli šokovaní diváci od exmarkizáka!

Moderátor Gregor Mareš poriadne zaskočil televíznych divákov. Zobraziť galériu (3)
Moderátor Gregor Mareš poriadne zaskočil televíznych divákov. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA – Toto v Mlynskej Doline ešte nebolo! Diváci obľúbenej relácie Duel, ktorá sa objavuje na obrazovkách verejnoprávnej televízie, zostali po utorkovom vysielaní poriadne zaskočení. Z úst moderátora Gregora Mareša (39) totiž zaznela veta, ktorá ich riadne prekvapila. Málokto by totiž čakal, že sympaťák, ktorý sa dlhé roky objavoval aj v markizáckom Teleráne, vo vysielaní utrúsi riadne vulgárnu poznámku.

V utorkovom vysielaní vedomostnej relácie Duel nastala skutočne nezvyčajná situácia. Súťažiacemu Andrejovi sa totiž už po trinástykrát podarilo uspieť. Ako to už býva zvykom, moderátor Gregor Mareš ho v závere relácie lanáril, aby v hre pokračoval aj v ďalších dňoch, za čo by ale musel obetovať polovicu výhry. „Zase faustovské otázky,“ reagoval s pobavením v hlase Andrej. Mnohým divákom však vzápätí na to zamrzol úsmev na perách. Z úst moderátora totiž počuli až príliš kamarátsku reakciu: „Ááále, pi*i!“

Najskôr si pozrite VIDEO, potom pokračujte v čítaní textu. 

Gregor Mareš vulgárne

Do redakcie sa nám kvôli tomuto prešľapu ozvalo viacero pohoršených divákov. Moderátora sme preto oslovili s tým, aby nám poskytol svoje stanovisko. „Vulgarizmus som nepovedal. Povedal som - Byť, či nebyť. Bola to reakcia na Andrejovu vetu, že faustovská otázka. Zo mňa vtedy vyletelo - ‚Áno, byť, či...‛ V tej chvíli som si ale uvedomil, že byť, či nebyť je hamletovská veta. Zháčil som sa, ale už som to nevysvetľoval. Nebol na to čas a v tej chvíli nebolo podstatné zaoberať sa tým,” objasnil pre topky.sk vzniknuté nedorozumenie Mareš. „Nebol dôvod byť v tej chvíli vulgárny. Nemalo to žiaden zmysel,” dodal na svoju obhajobu Mareš.

Gregor sa tak síce prešľapu v podobe vulgarizmu nedopustil, no nevyhol sa vedomostnému trapasu. Súťažiaci svojou poznámkou totiž narážal na to, že ho moderátor pokúša ako diabol doktora Fausta, ktorý s Hamletom nemá nič spoločné. 

Pustite si to isté VIDEO ešte raz. Schválne, čo počujete?!

Gregor Mareš vulgárne

VIDEO: Václav Bevelagua sa pred kamerami Hamletom rozhodne nezaoberal. Táto jeho reportáž sa pred pár rokmi stala hitom internetu.

Bevelagua vulgárne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu