Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Trapas slovenskej herečky v priamom prenose: Čechom je na smiech!

Daniela Šinkorová chcela napodobniť moderátorku Oscarov, no nevyšlo jej to. Zobraziť galériu (8)
Daniela Šinkorová chcela napodobniť moderátorku Oscarov, no nevyšlo jej to.

PRAHA - Domrvila to! Televízia Prima sa rozhodla vynoviť moderátorský tím svojich VIP správ a oslovila dve Slovenky - Danielu Šinkorovú (41) a Andreu Verešovú (33). Prvá menovaná už má svoju premiéru aj za sebou. V pondelok večer v živom vysielaní reagovala aj na slávny „selfie” obrázok, ktorý na Oscaroch urobila Ellen DeGeneres (56). Rodáčka z Nitry si však akosi poplietla pojmy a do mobilu podľa vlastných slov nafotila niečo úplne iné.

Toto jej nevyšlo! Tohtoročné odovzdávanie Oscarov vstúpilo do histórie aj vďaka moderátorke Ellen DeGeneres. Tá sa totiž rozhodla urobiť si snímku s hercami prítomnými v sále tak, že spúšť stlačil jeden z nich. Takýto typ obrázku, na ktorom sa nachádza aj samotný fotograf, sa nazýva selfie. A táto oscarová momentka zaznamenala na sociálnej sieti neobvyklý ohlas a prekročila doterajšie rekordy. 

Zareagovala na ňu aj nová moderátorka VIP Správ na českej televízii Prima. Slovenka Daniela Šinkorová sa rozhodla odfotiť sa priamo v štúdiu počas živého vysielania. „Bežne sa to nesmie, ale ja som dnes dostala povolenie vziať si sem telefón. A to preto, že si tu s kameramanom tiež urobím lajk. Hop a je to,” komentovala svoje počínanie tmavovláska. 

Problém je, že si akosi pomýlila pojmy selfie a lajk, vďaka čomu sa stala terčom posmechu. Diváci na fanúšikovskej stránke sa poväčšine zhodujú, že Daniela je lepšia herečka ako moderátorka. Nechajme sa prekvapiť, ako táto úloha pôjde Andrei Verešovej, ktorá o tomto poste tiež rokuje s vedením televízie. 

Toto je selfie moderátorky Ellen Degeneres a známych hercov z oscarového večera.
Zobraziť galériu (8)
Toto je selfie moderátorky Ellen Degeneres a známych hercov z oscarového večera.  (Zdroj: Twitter)

A toto je lajk.
Zobraziť galériu (8)
A toto je lajk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu