Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nákupná maniačka Silvia Kucherenko: Zabudla na kabínku a ukázala ...

Silvia Kucherenko predviedla nakupujúcim sexi divadlo. Zobraziť galériu (10)
Silvia Kucherenko predviedla nakupujúcim sexi divadlo.

BRATISLAVA - Nehanbí sa! Milovníčku pekného oblečenia Silviu Kucherenko (31) sa nám podarilo nafotiť pri jej koníčku - obstarávaní a skúšaní nových kúskov. Blondínka si počas nákupnej horúčky nerobila veľké starosti so súkromím. Na predavačku čakala len v podprsenke bez zatiahnutého závesu kabínky. Ešte lepší pohľad na svoje prednosti však ponúkla pri skúšaní kožušinovej vesty. Tú si na seba hodila naostro.

Sexi predstavenie! Silvia Kucherenko je vo svojej profesii modelky zvyknutá predvádzať sa pred mnohými pohľadmi. Aj pri fotení sa zrejme mnohokrát prezlieka pred viacerými očami. Bez problémov to teda spravila aj v bratislavskej predajni luxusných kúskov. Blondínka v podprsenke postávala v kabínke a čakala na predavačku tak, že si ju mohol obzrieť každý prítomný. Ako vidno, hanblivka naozaj nie je. 

Ešte viac však Silvia prekvapila pri skúšaní kožušinovej vesty. Sexica si totiž vyzliekla aj podprsenku a spod rozhaleného červeného kúska jasne vykúkali obliny jej pŕs. Napodobnila tak speváčku Jennifer Lopez, ktorá sa pred pár rokmi nechala nafotiť v kožuchu, pod ktorým bola úplne nahá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu