Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jan Révai z markizáckej Ordinácie: Nahý a intímnosti s mužom!

Jan Révai, ktorého poznajú diváci napríklad z markizáckej Ordinácie, sa pred kamerami poriadne odviazal. Zobraziť galériu (12)
Jan Révai, ktorého poznajú diváci napríklad z markizáckej Ordinácie, sa pred kamerami poriadne odviazal.

KAUKAZ – Český herec Jan Révai (39), ktorého poznajú mnohí Slováci vďaka účinkovaniu v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, sa teda vie odviazať. Potvrdil to počas nedávneho výletu na Kaukaz, ktorý absolvoval spoločne s kolegom Pavlom Liškom (43) v rámci projektu Moto cestou necestou. Dvojica sa počas nakrúcania dobrodružného cestopisu zblížila natoľko, že pred kamerami nemala problém s nahotou či homosexuálnymi narážkami.

Projekt s názvom Moto cestou necestou vznikol ako dobrodružná výprava českých celebrít na motorkách po exotických krajinách. Potulky snímajú kamery a zostrih z nich je vysielaný aj v televízii.

Počas uplynulého roka absolvovali takýto výlet herci Jan Révai a Pavel Liška, ktorí sa vybrali na Kaukaz. Dvojica pred kamerami nemala problém ani s nahotou či intímnymi narážkami a gestami, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani protagonisti filmu Skrotená hora s homosexuálnou tematikou. „Človek nevie, či je krajšia naplnená láska so ženou, alebo aj mužom, než takto cestovať,” poznamenal Liška, zatiaľ čo sa Révai k nemu nežne pritúlil. „Oboje je krásne,” dodal umelec.

Herci strávili mimo domova takmer mesiac a takýmto spôsobom sa zrejme vzájomne doberali. Okrem pohodlia im totiž nepochybne chýbal aj kontakt so ženami. Na Révaia čakala doma jeho slovenská priateľka, herečka Zuzana Šulajová, s ktorou má český fešák v tomto čase už dvoch synov Jakuba a Mateja. Jeho parťák Pavel Liška sa naopak počas minulého roka rozviedol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu