Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markíze dochádza s Rozborilom trpezlivosť: Poslednýkrát na obraze!

Vilo Rozboril to má v Markíze nahnuté. Zobraziť galériu (6)
Vilo Rozboril to má v Markíze nahnuté.

BRATISLAVA - Rozlúčka po 16 rokoch?! Vilo Rozboril (46) pracuje v Markíze naozaj dlhú dobu. Počas nej vystriedal viacero relácií. Naposledy to bolo Modré z neba, ktoré včerajšou časťou uzavrelo istú etapu. Ďalšia budúcnosť projektu je totiž nahnutá, v týchto dňoch sa hovorí o jej definitívnom konci. V súvislosti s tým je na pretrase aj moderátorov osud v Záhorskej Bystrici. Podľa našich informácií vedeniu dochádza trpezlivosť - kompetentným prekážajú najmä Vilové maniere. Čo všetko im vadí?

Koniec dlhoročnej spolupráce?! Vilo Rozboril nemá túto jeseň príliš pozitívnu. Do Markízy totiž po odvolaní Zuzany Ťapákovej nastúpil nový riaditeľ. A ten si dovolil krok, s ktorým anjel bez krídel nerátal. Matthias Settele totiž zrušil reláciu Modré z neba. Práve túto stredu ju videli diváci naposledy.

Vďaka tomu sa vzťahy poriadne naštrbili. Ako sme zistili, Rozboril sa urazil a začal sa správať, akoby v Markíze nestrávil posledných 16 rokov. Jeho vyjadrenia a aktivity totiž pôsobia tak, že by nemal problém modro-žltú televíziu okamžite opustiť. Podľa našich informácií už dokonca intenzívne rokuje s Jojkou.

Aj na stránkach Modrého z neba na Facebooku moderátor vyhlasuje ankety, či by ho diváci sledovali aj na konkurenčných obrazovkách. „Privítali by ste, ak by sme reláciu s týmto posolstvom vysielali v inej televízii? Zapli by ste si nás?” robil si Vilo prieskum, či by ho fanúšikovia nasledovali aj na inú stanicu. 

V súvislosti s týmito Rozborilovými krokmi sme zisťovali, ako to vnímajú v Markíze. Vyjadrenie sme zatiaľ nedostali, čo navodzuje dojem, že ide o nepríjemnú tému, ktorú v tejto chvíli verejne riešiť nechcú. A možno Vila dokonca čaká pozvanie na koberček riaditeľa. 

Isté je, že od moderátora, ktorý zatiaľ stále patrí do tímu v Záhorskej Bystrici, je to dosť nesolidárny postup. A podľa našich informácií ho vedenie pozoruje so zvrašteným čelom. „Jasné, že ich jeho kroky hnevajú a dochádza im pomaly trpezlivosť,” tvrdí náš zdroj. Hoci je totiž Rozboril divácky atraktívny a s Modrým z neba dosahoval dobré čísla sledovanosti, nie všetko sa mu dá prepáčiť. Po nezmyselnom naťahovaní rokovaní o podpise zmluvy sú podľa našich zistení ľudia v riadiacich funkciách dokonca ochotní jeho osobu na svojich obrazovkách úplne oželieť.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu