Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Konflikt Markízy s Rozborilom: Televízia vracia úder!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril

BRATISLAVA – Budú pomáhať aj bez neho?! Ako sme vás na topkách informovali, dlhoročný markizák Vilo Rozboril (46) zmenil farby. Už od konca marca sa začne objavovať na obrazovkách Jojky. Uvádzať tam bude novú šou, diametrálne odlišnú od Modrého z neba. Množstvo priaznivcov zostalo sklamaných, že nepôjde o reláciu s charitatívnym rozmerom. Od jesene by si však fanúšikovia modro-žltej stanice mohli prísť na svoje. Podľa našich zistení totiž vedenie nezaháľa a intenzívne pracuje na tom, aby sa na obrazovky dostal formát s cieľom pomáhať ľuďom.

Preletel ku konkurencii! Vilo Rozboril, ktorý si účinkovaním v relácii Modré z neba vyslúžil prezývku Anjel bez krídel, má nový angažmán. Televízia Joj ho plánuje obsadiť do dvoch projektov, z ktorých prvý by sa mal začať vysielať už na jar. Nepôjde však o reláciu s charitatívnym rozmerom, ale o moderovanie zábavného súťažného programu s názvom Test národov.

Ako sa nám v súvislosti s Vilovým prestupom na Kolibu podarilo zistiť, reagujú naň aj kompetentní v konkurenčnej Markíze. Keďže už dlhšie vedeli o Rozborilových intenzívnych rokovaniach s Jojkou, začali tomu prispôsobovať svoje ďalšie kroky. „Veľmi intenzívne sa zaoberajú myšlienkou na realizáciu tanečnej šou Bailando. Mali na ňu od divákov pozitívne ohlasy. Projekt je ideálny v tom, že je akousi kombináciou úspešných programov Let´s Dance a Modrého z neba,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo Záhorskej Bystrice.

Šou Bailando sa na obrazovkách Markízy vysielala v roku 2007 a moderovala ju dvojica Vilo Rozboril a Kveta Horváthová. V súťaži účinkovali tanečné páry v zložení známa osobnosť šoubiznisu a človek, ktorý potrebuje pomôcť alebo chce splniť sen svojmu blízkemu. Ide teda o ideálnu kombináciu pozitívnych emócií, zábavy a charity.

Už teraz je však zrejmé, že na moderátorskom poste by sa Rozboril neobjavil. „V hre je Adela Banášová. Ona sa síce z veľkých projektov stiahla, no nikdy sa netajila tým, že jediný výpravný formát, na ktorý by sa nechala nahovoriť, je Let´s Dance. No a Bailando je veľmi podobné,” dodal náš zdroj.

V súvislosti s týmito informáciami sme kontaktovali aj Markízu. „Zvažujeme viacero alternatív a Bailando je určite jednou z nich,“ povedala hovorkyňa stanice Tatiana Tóthová, čím nevylúčila možnosť, že by sa projekt na obrazovkách žlto-modrej televízie na jeseň mohol objaviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu