Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Príliš sebavedomý »synovec« Tuliho Vojteka: Odchod z Farmy plný pretvárky!

Štefan Vojtek na markizáckej Farme skončil. Zobraziť galériu (9)
Štefan Vojtek na markizáckej Farme skončil. (Zdroj: tv makriza)

BRATISLAVA - Opäť o jedného menej! Markizácki farmári majú za sebou ďalší duel. V sobotu sa ho zúčastnil silný hráč Štefan Vojtek (28), ktorému sa podarilo vyradiť už troch súťažiacich. Mladík prezentujúci sa ako synovec známeho herca Ivana Tuliho Vojteka si zmeral sily s Pavlom Stykom (20). Súbojový nováčik porazil bývalého účastníka SuperStar na plnej čiare. Ten však napriek tomu svoje sebavedomie nestratil ani po prehre - vraj sa obetoval a na statku bude bez neho veľmi ťažko.

 

Plán vyšiel! Markizácke farmárky sa pred niekoľkými týždňami spojili, aby v hre zotrvali čo najdlhšie. Ich cieľom bolo vyhodiť všetkých mužov. A zdá sa, že všetko ide podľa ich predstáv. V súťaži totiž zostali už iba dvaja chlapi, ktorí si napokon svoje sily zmerali aj v sobotňajšom súboji.

Proti sebe sa postavili skúsený duelový priekopník Štefan Vojtek, ktorý má na svojom konte už troch porazených, a naopak, v tomto smere zatiaľ nepredvídateľný Pavol Styk. Ten totiž svoju silu v „bitke o prežitie“ predviedol po prvýkrát. No hneď úspešne! Hoci mal jeho starší súper vo vyraďovaní už prax, na zamilovaného farmára nestačil. Oponent bol šikovnejší vo všetkých disciplínach.

Výrečný farmár a údajný synovec Ivana Tuliho Vojteka však svoje prehnané sebavedomie nezaprel ani tesne po súboji. Okamžite totiž prehru logicky vysvetlil – on sa vlastne obetoval. „Mohli sme tam byť veľmi dlho. Keď sa zapriem, tak nepustím. Ale videl som Pacovi v očiach, že veľmi chce ísť ďalej. Že to veľmi potrebuje a veľmi chce byť na Farme ďalšie týždne. Keďže ja som sa prezentoval tým, že nepotrebujem vyhrať, tak som mu to pustil,“ povedal Vojtek. Ten dal priestor svojmu veľkému egu aj v liste na rozlúčku, kde okrem iného napísal: „Ťažko so mnou, ešte ťažšie bezo mňa.“ Nechajme sa prekvapiť, či bude ostatným na statku reálne chýbať.

Video: Rozhovor so Štefanom Vojtekom tesne po vyradení. 

Rozhovor so Štefanom Vojtekom tesne po vyradení

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu