Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Divoký sex na práčke a tiež v aute: Snowborďák Mádl poriadne pritvrdil!

Jiří Mádl rokmi zmužnel. Imidž nesmelého panica je už v jeho prípade minulosťou. Zobraziť galériu (6)
Jiří Mádl rokmi zmužnel. Imidž nesmelého panica je už v jeho prípade minulosťou.

PRAHA - Nesmelý panic je už minulosťou! Množstvo Slovákov si spája herca Jiřího Mádla (27) najmä s komédiou Snowborďáci. V nej stvárnil neskúseného tínedžera, ktorý začína objavovať čaro ženského tela. S pribúdajúcimi rokmi však umelec zmužnel a tvorcovia mu k veku prispôsobujú aj filmové úlohy. V najnovšom počine si napríklad užije viacero divokých sexuálnych scén, v ktorých sa predvedie ako riadne skúsený milenec.

Už začiatkom roka sa do kín dostane film s názvom Vejška, ktorý je akýmsi pokračovaním komédie Gympl. Ústredné postavy v ňom stvárňujú Jiří Mádl a Tomáš Vorel. Ako to aj v skutočnom živote býva, obdobie štúdia je poriadne búrlivé a plné zábavy. Diváci sa preto budú môcť v na plátne presvedčiť, že dvojica mladíkov nezabúda popri vzdelávaní na výtržnosti v podobe sprejovania stien a ani na milostné romániky s rovesníčkami. 

Ako naznačuje samotný trailer k filmu, Mádl si počas nakrúcania užil viacero intímnych scén. Napríklad divoký sex v kúpeľni alebo vášnivé bozky v aute. Umelec ale neprežíval len takéto slastné chvíle. Väčšina filmu sa totiž nakrúcala v noci a pri scéne, kedy Jiří sprejoval na stenu, ho začali naháňať skutoční policajti.

„Bežal som celkom pokojne a náhle mi došlo, že to asi nie je komparz. Hrozne som sa zľakol, ale utekal som ďalej. Ten policajt na mňa kričal, aby som zastavil a zrejme vytiahol aj zbraň,” povedal pre český portál super.cz Mádl. „Našťastie som v tú chvíľu dostal pokyn z réžie – stop,” dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu