Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z jojkárskej šou pod čepiec: Netradičná svadba vďaka Mojsejovej!

Vaiva sa zviditeľnila účinkovaním v jojkárskej šou s Norou Mojsejovou - Šéfka. Výhrou pre mladú Litovčanku bol jej manžel. Zobraziť galériu (5)
Vaiva sa zviditeľnila účinkovaním v jojkárskej šou s Norou Mojsejovou - Šéfka. Výhrou pre mladú Litovčanku bol jej manžel.

BRATISLAVA – Namiesto práce snov našla muža svojho života! Vaiva Danieliuté (27) sa zviditeľnila účinkovaním v jojkárskej šou Šéfka, v ktorej si hľadala pravú ruku košická podnikateľka Nora Mojsejová (54). Hoci sa mladej Litovčanke v súťaži nepodarilo uspieť, na prázdno neodišla. Vďaka účasti v relácii sa totiž zamilovala. Lásku spečatila so svojím partnerom Jurajom počas uplynulej soboty svadbou.

Keď televízia Joj v máji 2011 vysielala šou Šéfka, o flek u Nory Mojsejovej sa uchádzala aj mladá Litovčanka Vaiva. Účasť v tejto súťaži zmenila sympatickej blondínke život, spoznala totiž lásku svojho života - Juraja. Dvojica sa zhruba po dva a pol roku randenia rozhodla svoj vzťah spečatiť svadbou.

Vaiva a Juraj si povedali svoje “áno“ počas uplynulého víkendu. „Sobáš bol úradný a mali sme okolo 30 hostí,” prezradila nám nevesta, ktorá okrem nezvyčajného outfitu mala aj netradičnú požiadavku na gratulantov. „Mám strašne rada psíkov a chcela som ich nejakým spôsobom podporiť. Kvety by mi zvädli a aj tak by som ich nemala kam dať, tak sme kamarátom povedali, aby nám namiesto nich priniesli potravu pre psíkov. Máme už zhruba 130 kíl a nejaké konzervy,” vysvetlila blondínka, ktorá chce granule venovať do útulku.

Mladomanželia by týmto svojim rozhodnutím radi inšpirovali aj iné páry. „Pomôcť sa dá rôznymi spôsobmi. Je veľa detských domov, bezdomovcov, psíkov, mačiek. Tie peniažky, čo by dali ľudia za kvety, sa dajú využiť aj rozumnejšie,” reagovala na margo toho Litovčanka, ktorej sme sa spýtali tiež na to, ako sa jej zatiaľ manželský život pozdáva. „Túto otázku dostávam teraz často. Ale ja hovorím, že sa nič nezmenilo. Mám akurát nový prsteň a fotky,” uzavrela s úsmevom Vaiva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu