Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z Christovej bacuľka v meste: Po roku všetka námaha fuč!

Ivana Christová pred rokom chudla, no nevydržala. Zobraziť galériu (7)
Ivana Christová pred rokom chudla, no nevydržala.

BRATISLAVA - Oblá a spokojná?! Ivana Christová (42) kedysi bez okolkov priznala, že vo svojich modelingových časoch bola chudá vďaka nezdravým diétam. V posledných rokoch ju verejnosť naopak pozná s niekoľkými kilami navyše. Tých sa ale minulý rok pokúšala opäť zbaviť. Zdá sa však, že tento boj bývalá miss vzdala. Za uplynulých 12 mesiacov totiž jej hmotnosť opäť narástla. Tmavovláska v súkromí pôsobí, akoby s tým bola vyrovnaná... no len dovtedy, kým si ju nevšimne fotograf.

Nevydržala! Bývalá misska Ivana Christová už dlhšie vyzerá ako bacuľka. S kilami navyše sa už viackrát pokúšala zatočiť, naposledy minulý rok. V auguste 2012 sa objavili fotografie, na ktorých sa chválila stratou desiatich kilogramov. „Vďaka úbytku váhy mám oveľa viac energie a cítim sa šťastná,” povedala vtedy tmavovláska.

Jej cieľ zhadzovať ďalej však úplne nevyšiel. Nám sa podarilo Christovú zachytiť takmer presne rok po tom, čo sa prezentovala túžbou prísť o ďalšie tukové vankúšiky. Bohužiaľ sa skôr zdá, že ich pár ešte pribudlo.

Ivana sa k svojej hmotnosti vyjadrovala už veľakrát. Zvyčajne pôsobí tak, že je so svojimi tvarmi vyrovnaná. Vo veselej nálade sa objavila aj koncom minulého týždňa v Bratislave. Úsmev jej však vydržal len dovtedy, kým si nevšimla objektív fotoaparátu.

Z Christovej bacuľka v
Zobraziť galériu (7)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu