Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Okrúhla Christová prišla o titul krásy, radikálna premena slovenského speváka!

Ivana Christová musela odovzdať titul najkrajšej dámy Jozefovskej párty, Paľo Drapák zhodil dlhé vlasy. Zobraziť galériu (31)
Ivana Christová musela odovzdať titul najkrajšej dámy Jozefovskej párty, Paľo Drapák zhodil dlhé vlasy.

BRATISLAVA - Poriadne si to užili! V utorok večer sa v centre hlavného mesta konal piaty ročník Jozefovskej zábavy, ktorú pre držiteľov tohto mena organizuje znalec krásnych žien Jozef Oklamčák (57). Okrem zaujímavých darčekov boli prekvapením aj niektorí hostia. Spevák Paľo Drapák (49) totiž po mnohých rokoch zmenil imidž a zbavil sa svojich dlhých vlasov. Bývalá miss Ivana Christová (43) sa zas musela rozlúčiť s titulom Lady Jozefovskej párty. Minuloročné víťazstvo neobhájila a korunku odovzdala herečke Karin Haydu (37).

Jožku, Jožku, vypime si trošku! Tento popevok neodmysliteľne patrí ku každoročnej párty, ktorú organizuje Jozef Oklamčák aj pre ďalších nositeľov svojho mena. V predvečer 19. marca sa konal už piaty ročník tejto obľúbenej zábavy, kde sa zišlo množstvo kamarátov známeho odborníka na ženskú krásu. 

Medzi pozvanými nechýbal ani bývalý spevák skupiny Metalinda Paľo Drapák. Ten bol dlhé roky povestný svojím imidžom pravého rockera. Jeho dlhé vlasy boli neprehliadnuteľné. V utorok však prekvapil naozaj krátkym zostrihom. Takmer vyholenú hlavu by od neho čakal asi málokto. 

Večer už tradične spestrili nielen hudobné vystúpenia, ale aj voľba Mistra a Lady Jozefovskej párty. Minulý rok sa šerpou a korunkou mohla chváliť misska Ivana Christová. Zaokrúhlená kráska však svoje víťazstvo tentoraz neobhájila, titul najsympatickejšej dámy večera musela odovzdať herečke Karin Haydu. 

Ako to už v prípade tohto podujatia býva zvykom, Oklamčák mal pre svojich gratulantov pripravené všelijaké gurmánske špeciality. Hostia si mohli pochutnávať na širokom výbere jedál. Čakalo na nich napríklad pečené prasiatko, kapustnica, divinový guláš, bryndzové halušky, či grilované kura. Pri dobrom jedle a hudbe zábava trvala asi do druhej hodiny nad ránom. 

VIDEO: Takto sa hostia zabávali na Jozefovskej párty.

Jozefovská párty upgrade

VIDEO: Zanôťte si so všetkými Jozefmi vo vašom okolí. Vypočujte si Jozefovskú hymnu.

Jozefovská párty upgrade

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu