Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvrat v živote Judínyovej: Svadba so Skrúcaným!

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sa rozhodli svoj vzťah posunúť ďalej. Počas uplynulého víkendu sa zasnúbili. Moderátorka si tento status užíva prvýkrát v živote. Zobraziť galériu (10)
Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sa rozhodli svoj vzťah posunúť ďalej. Počas uplynulého víkendu sa zasnúbili. Moderátorka si tento status užíva prvýkrát v živote. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Už len krôčik od manželstva! Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný tvoria pár len niečo vyše roka. No ten čas im stačil na to, aby si uvedomili, že život bez toho druhého si už nedokážu predstaviť. Zrejme aj preto sa humorista rozhodol pre naozaj vážny životný krok. Moderátorku markizáckej Smotánky totiž počas uplynulého víkendu požiadal o ruku. Samozrejme, nechýbal ani drahý snubný prsteň.

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sa poznajú už dlhé roky, no do mája 2012 neprekročili hranicu kamarátstva. Počas mesiaca lásky sa však všetko zmenilo a ich vzťah nabral úplne nový rozmer. A hoci mnohí zo začiatku nedávali tejto partnerskej kombinácii dlhú životnosť, opak je pravdou. „Štefan požiadal Eriku cez víkend o ruku v prítomnosti rodičov,“ prezradil náš zdroj z okolia páru. 

Informáciu o zásnubách sme si overovali aj u samotných aktérov. „Áno, je to pravda. Detaily by sme však nechceli zverejňovať,“ povedala topkám moderátorka markizáckej Smotánky. Zásadný životný krok je pre ňu o to významnejší, že je zasnúbená po prvýkrát v živote. „Rozhodli sme sa posunúť náš vzťah ďalej,“ odôvodnil požiadanie o ruku Skrúcaný.

Na našu otázku, či už majú zaľúbenci určený aj dátum svadby, však dvojica nechcela reagovať. „V tejto chvíli je to všetko, čo sme k tomu chceli povedať,“ slušne nás odbil humorista. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa aj pri tomto páriku potvrdí staré známe „do roka a do dňa“.

Mnohí sú určite zvedaví na to, v akých svadobných šatách sa Erika predvedie. O tom, že patrí medzi najštýlovejšie Slovenky, sa môžete presvedčiť v ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu