Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Skrúcaný o svojej blondínke: Život s ňou? Nikdy!

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (5)
Štefan Skrúcaný

BRATISLAVA – Nedokáže si to predstaviť! Štefan Skrúcaný sa pred necelým mesiacom odhodlal k závažnému rozhodnutiu. Svoju partnerku Eriku Judínyovú požiadal o ruku. Tvár markizáckej Smotánky však nie je jedinou ženou, ktorá sa okolo umelca motá.

Štefana Skrúcaného sme pred pár dňami stretli na oslave jojkárského Paneláku. Herec stvárňujúci seriálového východniara Fedora prišiel do spoločnosti sám. Po svojom boku nemal snúbenicu Eriku Judínyovú, ani seriálovú manželku Dadu Duditšovú alias Monču.

Keďže sú Monča a Fedor pred kamerami zohratou dvojicou, chceli sme vedieť, či by si Skrúcaný vedel predstaviť život s takouto ženou aj v súkromí. „Asi nie. Dada je v civile strašne príjemná, milá, úžasná, ústretová a kamarátska. Ale v tom seriáli hrá erdeg babu, takú tú, ktorá má toho muža pod papučou. To by som asi celkom nevedel. Ja som veľmi ústupčivý voči ženám a nechám sa častokrát zatlačiť až do kúta, ale potom, keď sa tá hranica prekročí, tak veľmi prudko odchádzam,” prezradil s pobavením v hlase Štefan.

Úsmev umelcovi neschádzal z tváre ani vtedy, keď prišla reč na jeho snúbenicu Eriku Judínyovú. Zaujímalo nás, či s prípravami svadby nejako pokročili. „Budúcnosť to iste prinesie. Zatiaľ sme ale so žiadnymi termínmi nešermovali. Je to na našom slobodnom rozhodnutí a všetko je tak, ako má byť,” uzavrel zabávač.

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Štefanom Skrúcaným.

Rozhovor so Štefanom Skrúcaným.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu