Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská moderátorka ako sexi mamička: V spodnej bielizni ukázala bruško!

Lucia Forman-Habancová má z rastúceho bruška radosť. Obdobie tehotenstva si bude pamätať aj vďaka sérii fotografií v spodnej bielizni. Zobraziť galériu (11)
Lucia Forman-Habancová má z rastúceho bruška radosť. Obdobie tehotenstva si bude pamätať aj vďaka sérii fotografií v spodnej bielizni.

BRATISLAVA - Tehotenstvo jej prospieva! Moderátorka šoubiznisovej relácie Lucia Forman Habancová (31) žiari šťastím. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé dieťatko, ktoré už čoskoro porodí manželovi Dávidovi (31). Tvár televízie TA3 si chvíle radostného očakávania užíva plnými dúškami. Na obdobie zaoblených tvarov bude spomínať aj vďaka sérii jemne provokatívnych záberov, ktoré pred pár dňami nafotila.

Sexi maminka! Moderátorka televízie TA 3 Lucia Forman Habancová je momentálne v šiestom mesiaci tehotenstva. Na príchod bábätka sa zodpovedne pripravuje. Pred pár dňami s rastúcim bruškom nafotila aj sériu záberov, ktoré jej toto krásne obdobie budú pripomínať.

Lucia pózovala pred objektívom fotografa v decentnej spodnej bielizni a s úsmevom na tvári. „Tehotenstvo si užívam. Tak ako asi každá budúca mamička. Bábätko sme plánovali, takže sa veľmi tešíme. Naša radosť je o to väčšia, že už vieme, že to bude dievčatko,” povedala nám s radosťou v hlase bývalá rosnička, ktorú sužujú vysoké horúčavy.Máme vybraté dve mená. Obe sú také kratšie, aby sa to hodilo aj k priezvisku, ale zatiaľ sme sa ešte len pre jedno definitívne nerozhodli,” dodala.

Mnoho budúcich mamičiek zvyknú trápiť pribraté kilogramy. To ale nie je moderátorkin prípad. „Zatiaľ je to tak, že priberám len do bruška. Jem rovnako ako predtým, ale je zaujímavé, že nemám žiadne špeciálne chute,uzavrela Habancová.

Lucia Forman Habancová nafotila sériu záberov s tehotenským bruškom.
Zobraziť galériu (11)
Lucia Forman Habancová nafotila sériu záberov s tehotenským bruškom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu