Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Drobová pózovala v bikinách: Ukázala aj svoje kočky!

Gabriela Drobová a Mária Zelinová si pózovanie pred objektívom užívali. Zobraziť galériu (6)
Gabriela Drobová a Mária Zelinová si pózovanie pred objektívom užívali.

MAURÍCIUS - Radosť pozerať! Moderátorky módnej televízie Fashion TV disponujú nielen peknými tváričkami, ale tiež sexi krivkami. Potvrdili to napríklad aj počas nedávneho pobytu na exotickom ostrove Maurícius, kde nafotili sériu dráždivých fotografií. Krásky predvádzali svoj sexepíl odeté len v úsporných bikinách. A ich šéfka Gabriela Drobová (39) za nimi rozhodne nezaostávala.

Spojili príjemné s užitočným! Ako sme vás nedávno na topkách informovali, riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová si spoločne so svojimi zverenkyňami užívala pred pár dňami exotiku na ostrove Maurícius. Hlavným dôvodom pobytu bola príprava nového projektu s názvom Glamour travel show.  

Krásky sa počas pracovnej dovolenky vžili aj do úloh modeliek a pred objektívom fotografa pózovali v úsporných bikinách. „Zábery sme fotili na pláži hotela Belle Mare Plage Mauritus,” povedala nám k tomu šéfka módnej televízie Drobová, ktorá sa taktiež popýšila svojimi krivkami.

Gabriela je síce od modeliek o nejaký ten rok staršia, no postavičkou by medzi ne pokojne zapadla. Zaujímalo nás preto, ako si udržiava figúru. „Snažím sa zdravo jesť. Momentálne ‘fičím’ na vegánskej strave, ktorá odľahčuje celý organizmus. Po zdravotných problémoch som opäť mohla začať športovať. Je to klišé, ale dobré jedlo, výborná nálada a pohyb sú základ,” prezradila nám svoj recept Drobová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu