Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Verejnosť to nemala vedieť: Takto Belohorcová kamuflovala tehotenstvo!

Zuzana Belohorcová sa vyhla obtiahnutým šatám a zavádzala aj alkoholom, s ktorým sa fotila. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Belohorcová sa vyhla obtiahnutým šatám a zavádzala aj alkoholom, s ktorým sa fotila.

PRAHA - Nechcela to prezradiť! Zuzana Belohorcová (37) je opäť v Čechách. Jej príchodom sa ihneď prevalila informácia, že čaká druhé bábätko. Exmoderátorka nám priznala, že z odtajnenia tehotenstva nie je nadšená. Na pondelkovom večierku dokonca svoj požehnaný stav dosť úspešne maskovala. Okrem voľných šiat zvolila aj taktiku pózovania s alkoholom. Pri pozornom skúmaní záberov je však jasné, že išlo o kamufláž - zo šampanského totiž neubudla ani kvapka.

Zuzana Belohorcová sa najnovšie vrátila do Čiech už s ďalším potomkom v brušku. Blondínka však radostnú udalosť ešte nemienila zdieľať so širokou verejnosťou. „Za chvíľu budem ešte len na konci prvého trimestra. Vedeli to len rodinní príslušníci a najbližší známi. Rodina to určite nevyniesla,” povedala topkám včera po tom, čo nám tehotenstvo trochu neochotne potvrdila.

Na pondelkovej párty, ktorej sa v Prahe zúčastnila, dokonca robila všetko preto, aby si nikto nič nevšimol. Obliekla si biele šaty, ktoré neobopínali figúru. A tak nebolo možné vidieť ani ten najmenší obrys bruška, ktoré sa pomaly začína zväčšovať.

Zuzana dokonca zašla tak ďaleko, že si vzala aj ponúknuté šampanské. Odmietnutie alkoholu by totiž určite vyvolalo otázky. Preto sa bývalá moderátorka nejaký čas promenádovala po novej reštaurácii s pohárikom v ruke. Aj sa s ním nechala nafotiť. Pri bližšom preskúmaní všetkých záberov, je však jasné, že Belohorcová nevypila ani kvapku. A k jedlu si už dala len minerálku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu