Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odštartovala trapasom: Moderátorská premiéra missky Luberdovej!

Mirka Luberdová sa na konci vysielania pozerala do nesprávnej kamery. Musel ju na to upozorniť jej kolega Ján Bakala. Zobraziť galériu (10)
Mirka Luberdová sa na konci vysielania pozerala do nesprávnej kamery. Musel ju na to upozorniť jej kolega Ján Bakala.

BRATISLAVA - Musí sa ešte učiť! Ako sme vás už na topkách informovali, prvej vicemiss z roku 2003 Miroslave Luberdovej (28) sa podarilo získať moderátorský flek v relácii Top Star na novej televíznej stanici WAU. Po prvýkrát sa modelka prihovorila divákom v utorok večer. A hoci to plavovláske pred kamerami svedčalo, jej premiéra sa nezaobišla bez chybičiek. V závere relácie si dokonca vyrobila úsmevný trapas.

Aj keď sa to možno nezdá, práca moderátora vie byť občas poriadne náročná. Nervozita a zapnuté kamery vedia pôsobiť stresujúco najmä na nováčikov. Svoje o tom vie napríklad Miroslava Luberdová, ktorá spoločne s modelkou Soňou Skoncovou a Stankou Pavolovou tvorí ženskú moderátorskú časť relácie Top Star.

Mirka mala svoju premiéru v utorok večer. To, že je v televíznom prostredí nováčikom, sa ukázalo najmä v závere relácie, keď sa spoločne s kolegom Jánom Bakalom lúčila s divákmi. Modelka sa totiž pozabudla a pozerala sa do úplne inej kamery, než mala. Keď ju svalovec po jej boku na tento nedostatok upozornil, Luberdová sa neubránila smiechu. Vzápätí si chytila rukou tvár.

Modelku a najnovšie aj moderátorku sme preto oslovili s otázkou, ako hodnotí svoje prvé účinkovanie pred kamerami. „Mám rešpekt. Som nováčik a musím sa ešte učiť,“ priznala plavovláska sebakriticky. V súvislosti s úsmevným trapasom je tiež zaujímavé, že hoci sa relácia vysiela zo záznamu, tvorcovia nezopakovali nakrúcanie a nechali to v pôvodnej chybnej verzii. Stačilo pritom záverečný príhovor zopakovať nanovo. Ako však plavovláska prezradila, spoločne sa rozhodli, že ho bez akýchkoľvek rozpakov odvysielajú.

Sledujte Topky TV: Miroslava Luberdová ukončila svoju televíznu premiéru úsmevným trapasom.

Miroslava Halmi Luberdová v Top Star magazine.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu