Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Stratená slovenská kráska: Pol roka tajností... Teraz sa prezradila!

Marína Georgievová Zobraziť galériu (5)
Marína Georgievová (Zdroj: Juraj Štefanovič)

MODRA - Marína Georgievová (24) sa v roku 2010 stala kráľovnou krásy. Svoju výhru však veľmi nezúročila. Namiesto módnych prehliadok a žiary reflektorov tmavovláska uprednostnila život v úzadí. Zamilovala sa totiž do o 31 rokov staršieho muža a odvtedy o kráske veľmi nepočuť. Na verejnosť sa dostala len informácia, že pred tromi rokmi porodila syna. A teraz tmavovláska dala na známosť ďalšiu novinku zo svojho života. Pred pol rokom sa za otca svojho dieťatka vydala!

Ziskom titulu miss sa mladým dievčatám otvárajú dvere do sveta modelingu. Túto príležitosť dostala pred takmer šiestimi rokmi aj mladučká Banskobystričanka Marína Georgievová. No nevyužila ju.

Namiesto nablýskaného sveta slovenského šoubiznisu dala totiž prednosť svojmu súkromnému životu a láske. Zahľadela sa do o 31 rokov staršieho podnikateľa z Bosny a Hercegoviny Slobodana Ercega a odvtedy o tmavovláske takmer nepočuť. Na verejnosť sa dostala len informácia, že porodila syna... A to bolo pred viac ako tromi rokmi.


Tajný pôrod missky Georgievovej: O 31 rokov staršiemu milencovi dala chlapca!

Stratená Miss Slovensko Georgievová: Dala o sebe vedieť a ukázala syna!


Pred pár dňami však kráska opäť dala svojim fanúšikom a známym vedieť niečo zo svojho súkromia. Na sociálnej sieti Facebook sa pochválila veľkou novinkou – vydala sa. Prezradila ju nielen fotka so synčekom, na ktorej je oblečená v bielych šatách, ale tiež zmenené meno. Na profile jej totiž už nesvieti dievčenské meno Georgievová, ale Marína Erceg. 

Je tak jasné, že mladá mamička povedala áno práve otcovi svojho 3,5 ročného potomka. No ani v tomto prípade nejde o čerstvú informáciu a rovnako ako vo všetkom, aj v tomto prípade bývalá kráľovná krásy robila veľké tajnosti. Ako totiž v komentári pod svadobnou fotkou prezradila, ten veľký deň, keď sa stala vydatou pani, sa konal ešte v júni minulého roka. Slečnou tak nie je už viac ako pol roka. 

Snažili sme sa v tejto súvislosti spojiť aj so samotnou Marínou, no tá ostáva verná svojmu zaužívanému modelu – nereaguje a naďalej zostáva záhadnou. 

Marína Georgievová sa na Facebooku pochválila fotkou v bielych šatách a zmeneným menom.
Zobraziť galériu (5)
Marína Georgievová sa na Facebooku pochválila fotkou v bielych šatách a zmeneným menom.  (Zdroj: Facebook M.G.)

Viac o téme: Marína Georgievová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu