Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Markizácku šou prerušil náhly záchvat: Štáb v šoku, chlapec v kaluži krvi!

Tomáš dostal epileptický záchvat. Išlo o abstinenčný príznak. Bol totiž závislý na liekoch proti bolesti, ktoré počas nakrúcania nechcel brať. Bál sa, že sa na to príde. A tak ich vysadil. Zobraziť galériu (8)
Tomáš dostal epileptický záchvat. Išlo o abstinenčný príznak. Bol totiž závislý na liekoch proti bolesti, ktoré počas nakrúcania nechcel brať. Bál sa, že sa na to príde. A tak ich vysadil. (Zdroj: TV MARKÍZA)

KRIVÁ – Dramatické chvíle! Tvorcovia markizáckej šou Najprísnejší rodičia tak skoro nezabudnú na nedávne nakrúcanie tohto programu. Vznik relácie musel byť náhle prerušený kvôli kolapsu sedemnásťročného Tomáša Leštáka. Mladík dostal epileptický záchvat, padol tvárou na zem a vybil si dva zuby. Na dlážke sa okamžite zjavilo množstvo krvi. Zasahovať musela záchranka. Chlapec už nakrúcanie nedokončil.

V dnešnej časti projektu Najprísnejší rodičia bude poriadne dusno. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, pri nakrúcaní došlo ku skutočnej dráme. Tá vznikla po tom, čo sa do usporiadanej rodiny bývalého starostu prišli polepšiť dvaja sedemnásťroční mladíci – Vlado Vítek z Martina a Tomáš Lešták zo Zvolena. Druhý spomínaný utajil pred svojou vlastnou rodinou a tiež markizáckym štábom, že je ťažko závislý na liekoch proti bolesti. Tie sú ľahkým opiátom. Keďže si ich nemohol počas nakrúcania dopriať, jeho organizmus skolaboval.

Abstinenčné príznaky spôsobili, že dostal znenazdajky epileptický záchvat. Padol tvárou na zem a vybil si dva zuby. Podlaha bola celá od krvi. Stanislav a Irena Blšákovci naštastie zachovali vo vypätej situácii chladnú hlavu a poskytli mu prvú pomoc. Kameraman zatiaľ zavolal sanitku a inštruoval záchranárov, kam majú prísť.

„Tomáša potom odviezli do nemocnice v Dolnom Kubíne. Išiel s ním produkčný zo štábu, ktorý mu nakúpil základné potreby ako pyžamo či zubnú kefku. Napriek tomu, že mal mladík ostať na 5-dňovom pozorovaní v nemocnici, prehovoril svoju skutočnú matku, aby ho už po jednej noci vzala na reverz domov. Nakrúcanie už následne nedokončil,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Ako sa nám tiež podarilo zistiť, svoju mamu zmanipuloval Tomáš do takej miery, že sa po nakrúcaní nešiel liečiť do žiadneho zariadenia. Zostal iba pod ambulantným dozorom. Pravidelne mu vraj kontrolujú krv a moč, či je "čistý". Dlhšie obdobie bol zavretý doma a večer mával abstinenčné príznaky. „On by išiel najradšej bývať ku svojmu dedkovi, pretože tam by mal väčšiu voľnosť,“ prezradil človek z mladíkovho okolia.

Či sa Tomášovi podarí vymaniť z problémov, je otázne. Jeho kolaps bol však ponaučením pre druhého rebela – spomínaného Vlada. Ten zostal v rodine Blšákovcov do konca nakrúcania. V súčasnosti vraj pracuje na tom, aby bol lepším človekom. Nechce totiž dopadnúť ako jeho bývalý kamarát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu