Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Veľký televízny konflikt Čechov a Slovákov: Bratia s nami chceli tajne vypiecť!

Víťaz posledného Talentu Jozef Pavlusík. Zobraziť galériu (5)
Víťaz posledného Talentu Jozef Pavlusík. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Spolu alebo oddelene?! Na jeseň sa na obrazovkách opäť objaví talentová šou. Tentoraz však nie je jasné, či bude opäť česko-slovenská. Televízie Joj a Prima majú totiž o pokračovaní projektu rozdielne predstavy. Kameňom úrazu sú financie a odlišné názory na obsadenie. To, že nedošlo k dohode, nám potvrdili aj na Kolibe. Paradoxné je, že naši bratia začali už pred niekoľkými týždňami v tichosti snovať plány, ako by Slovákov z projektu vyšachovali.

Už trikrát sa na obrazovkách televízií Joj a Prima objavila šou Česko Slovensko má talent. Všetky série však boli viac-menej na pleciach nášho štábu - vznikali pod režisérskou taktovkou Slováka Jeffa Minaříka. Úspešný formát by mal pokračovať aj na jeseň. Česi však už vraj podnikajú kroky k tomu, aby si program vyrobili sami. Na verejnosť totiž prenikli tajné informácie o tom, že chcú štáb spod Tatier od projektu odstaviť. „Nesmiete ma prezradiť, Slováci sa to majú dozvedieť až v poslednej možnej chvíli,” prezradil zdroj portálu extra.cz.

S ohľadom na tieto okolnosti sme si informácie o rozdelení Talentu overovali na Kolibe. Tam nepopreli, že isté problémy skutočne nastali. „Doteraz sme šou producentsky, dramaturgicky a režijne pripravovali aj pre TV Prima. Napriek tomu, že táto spolupráca zabezpečila, že projekt bol v predchádzajúcich troch sezónach najúspešnejším programom oboch televízií, na ďalšej spolupráci sme sa zatiaľ nedohodli,” povedal topkám hovorca Jojky Jozef Gogola.

Podľa našich informácií boli problémom hlavne financie. Pražská strana si vraj predstavovala viac muziky za menej peňazí - snažila sa okresať sumu určenú pre slovenský štáb. Trenice vznikli aj pri návrhoch na obsadenie účinkujúcich.

Nechajme sa prekvapiť, v akej podobe sa bude tohtoročný Talent vysielať. Isté je zatiaľ len to, že slovenská strana určite bude v šou pokračovať. A ponechá si aj štáb, ktorý pracoval na predchádzajúcich sériách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu