Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sajfa v uletenej čiapke, Pavolová rovno v šialenom kožuchu!

Matej Sajfa Cifra aj Stanka Pavolová hýrili farbami. Zobraziť galériu (14)
Matej Sajfa Cifra aj Stanka Pavolová hýrili farbami. (Zdroj: Peter Frolo)

LIPTOVSKÝ HRÁDOK – Užívali si zábavku bohatých! Cez víkend sa v Liptovskom Hrádku konal turnaj v konskom póle. Ako náhradník mal miestečko v jednom zo súťažných tímov Matej Sajfa Cifra (33). Moderátor si k športovému dresu nakombinoval brmbolcovú čiapku hýriacu farbami. V extravagantnosti však nezaostávala ani Jojkárka Stanka Pavolová (31). Tá zas pútala pozornosť vo výstrednom kožuchu.

Sajfa predviedol na podujatí aj sexi priateľku. Viac čítajte TU!

Od piatka do nedele sa v Liptovskom Hrádku konal druhý ročník turnaja v konskom póle, ktorý prilákal aj širokú verejnosť. Okrem samotných zápasov bol pre návštevníkom lákadlom aj pestrý program a chutné občerstvenie. Víťaznú trofej si z podujatia odniesol tím so slovenskými hráčmi Petrom Godányim, Martinom Magálom a s Josephom Bronnom z Juhoafrickej republiky.

Syn známej herečky Kamily Magálovej obhájil prvenstvo z roku 2010, kedy na Štrbskom plese tiež exceloval. „Som rád, že aj z druhého ročníka v póle na snehu na Slovensku odchádzam neporazený. Veľká vďaka patrí mojim spoluhráčom za tímovú hru, ale aj nášmu kondičnému trénerovi a zároveň moderátorovi Sajfovi za vytváranie psychickej pohody a dobrej nálady na turnaji,“ povedal Martin Magál na margo svojej účasti.

V noci zo soboty na nedeľu sa pre VIP hostí konala párty. Prichystané boli najrozmanitejšie kulinárske špeciality a kvalitné alkoholické nápoje. Večierok si nenechala ujsť ani jojkárska moderátorka Stanka Pavolová, ktorá pútala pozornosť pestrofarebným kožuchom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu