Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mirgová šokovala hostí nahými prsiami, najkrajšiu Slovenku zradili minišaty!

Mladé krásky zradili provokatívne outfity. Dominika Mirgová (vľavo) v priesvitných šatách ukázala prsia, Kristína Krajčírová (vpravo) nohavičky. Zobraziť galériu (12)
Mladé krásky zradili provokatívne outfity. Dominika Mirgová (vľavo) v priesvitných šatách ukázala prsia, Kristína Krajčírová (vpravo) nohavičky.

BRATISLAVA- Čaro nechceného! Provokatívne outfity bývajú často zradné. Svoje o tom najnovšie vedia už aj speváčka Dominika Mirgová (21) a Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová (20). Obe spomínané dámy totiž v nedeľu večer odhalili na odovzdávaní hudobných cien Slávik 2012 viac než pôvodne chceli. Úradujúca kráľovná krásy ukázala vo chvíľke nepozornosti nohavičky, bývalá superstaristka rovno holé prsia.

Galéria: FOTOREPORTÁŽ: Zákulisie Slávika 2012

Nedeľný večer patril na Slovenku odovzdávaniu hudobných cien Slávik 2012. Pri slávnostnej príležitosti sa v bratislavskej Inchebe zišlo množstvo známych tvárí nášho šoubiznisu. Ako to už býva zvykom, prítomné dámy nenechali nič na náhodou a do spoločnosti sa patrične vyfintili. Niektoré z nich však pútali oveľa viac pozornosti než tie ostatné.

Za všetky prítomné dámy možno spomenúť Miss Slovensko 2012 Kristínu Krajčírovú. Tá stavila na červené minišaty, v ktorých dokonale vynikli jej dlhé nohy. Dĺžka, alebo presnejšie povedané krátkosť, šiat ale úradujúcu kráľovnú krásy troška potrápila. Mladá Bratislavčanka totiž vo chvíľke nepozornosti ukázala prítomným hosťom nohavičky. V jej prípade však k takémuto odhaleniu nedošlo po prvýkrát.

Speváčka Dominika Mirgová v porovnaní s blondínkou spodnú bielizeň neukazovala. Postarala sa však o oveľa pikantnejšie odhalenie. Bývalá superstaristka si totiž obliekla čierne šaty, ktoré boli ušité z transparentného materiálu a odhaľovali jej nahé prsia. „Keď sa v tom cítim dobre, tak sa tomu prispôsobím. Mám čo ukázať,“ poznamenala so smiechom na margo svojho outfitu Mirgová. „Ja sa potrebujem uvoľniť a toto je môj štýl. Tým, že nemám ideálnu postavu, nemôžem mať nejaké napasované veci,“ dodala speváčka.

Dominike počas večera robil spoločnosť jej priateľ Peter, ktorý na ňu starostlivo dohliadal. Brunetka sa netajila tým, že v súkromí momentálne prežíva priaznivé obdobie. „Ja som teraz taká spokojná, že by som najradšej aj rodila,“ okomentovala so smiechom svoj vzťah zamilovaná brunetka. „Mám ale ešte čas. Musím doštudovať školu a chcem sa teraz naplno venovať kariére,“ uzavrela.

Čítajte tiež:

Šoky na Slávikovi: Nahý Kuly a unikátny trapas Lelkesovcov!

Celeste Buckingham: Objav roka chystá nový singel so sestrou!

Slávik 2012: Absolútnym víťazom je Desmod, prišiel aj starý ujo!

Galéria: Niektorí hostia to na párty po odovzdaní ocenení Slávik 2012 trochu prepískli. Pozrite si fotoreportáž zo žúru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu