Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mirgovej intímne VIDEO: Sex v sprche!

Dominika Mirgová v najnovšom videoklipe pritvrdila. Nechýbajú ani zábery zachytávajúce sex dvojice v sprche. Zobraziť galériu (18)
Dominika Mirgová v najnovšom videoklipe pritvrdila. Nechýbajú ani zábery zachytávajúce sex dvojice v sprche. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Kopec horúcich bozkov a vášne! Dominika Mirgová (21) vsadila vo videoklipe k svojej najnovšej skladbe L.A.S.K.A. na pikantné momenty. Okrem obnaženého pozadia a intímnych dotykov predviedla spolu so svojím priateľom Petrom naozaj odvážnu scénku v hotelovej sprche.

Mladučká Dominika Mirgová sa zviditeľnila už ako 15-ročná  účinkovaním v markizáckej šou SuperStar. Odvtedy však uplynulo dlhých 6 rokov a zo speváčky vyrástla dospelá žena. Dokazuje to aj v novom videoklipe L.A.S.K.A., v ktorom predviedla riadnu dávku exibicionizmu. V hudobnom počine sa totiž objavili vášnivé bozky, horúce dotyky a aj holý zadok.

Ten však nebol jej – Dominika si totiž do klipu obsadila komparzistov a "nahú" momentku zahralo jedno z dievčat. Zábrany vo videu však neváhala zahodiť ani samotná speváčka. Spolu so svojím priateľom Petrom predviedla naozaj odvážne scénky v hotelovej sprche. „Mala som trochu trému, no keď som videla výsledok, bola som nadšená. Scénky sú vkusné, jemné, možno až priveľmi intímne, no cítim, že to k tomu patrí. Nechcem sa na nič hrať, v klipe som sama za seba, či sa to niekomu páči alebo nie. Nech si každý spraví názor, aký chce,“ povedala brunetka.

V klipe k interpretkinej najnovšej skladbe sa vykresľuje niekoľko príbehov lásky. Pieseň je venovaná predovšetkým zaľúbencom. Pre Mirgovú má však hlbší význam – chcela ňou vypovedať svoje súčasné pocity. „Som zamilovaná a chcela som, aby to bolo cítiť aj v mojej hudbe. Chcem spievať o tom, čo prežívam, preto sme ako ďalší singel vybrali skladbu L.A.S.K.A., ktorá je presne o tom,“ povedala speváčka, ktorá tvrdí, že priateľ Peter je mužom jej života.

Mnoho ľudí predpovedá piesni L.A.S.K.A veľké úspechy a označujú ju za nový letný hit roku 2013. Pozrite si videoklip a posúďte sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu