Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zlatica Puškárová od pása nadol: Toto v správach neuvidíte!

V správach sa Zlatica „skrýva” za pultíkom, v silvestrovskej Partičke takú možnosť nemala. Zobraziť galériu (7)
V správach sa Zlatica „skrýva” za pultíkom, v silvestrovskej Partičke takú možnosť nemala.

BRATISLAVA - Čo „skrýva” pod pultíkom?! Zlatica Puškárová (35) sa po odchode Marianny Ďurianovej (35) na materskú dovolenku stala stabilnou súčasťou markizáckych Televíznych novín. V spravodajskej relácii vidia diváci seriózne upravených moderátorov od pása nahor. Čo sa skrýva v nižších polohách, zistilo v prípade blondínky publikum prítomné na nakrúcaní silvestrovskej Partičky. Nás pohotový čitateľ nám dokonca poslal aj foto ako dôkaz.

Vaše tipy

Zvedavci si prídu na svoje! Zlatica Puškárová patrí do spravodajského tímu, z ktorého vidno na obrazovkách len hornú časť tela. Moderátori totiž z estetických dôvodov sedia za moderátorským stolom s nepriehľadnou zadnou stenou.

Ako by to vyzeralo, keby sedeli v školských laviciach? Na to v prípade blondínky už topky poznajú odpoveď. Náš čitateľ sa totiž zúčastnil silvestrovského nakrúcania markizáckej Partičky. Práve tam Zlatica účinkovala spolu s kolegom a zároveň partnerom Patrikom Švajdom, pričom herci sa snažili uhádnuť myšlienky tejto dvojice pri čítaní správ.

V tomto prípade sa však moderátorka nemohla skryť za nepriehľadný pultík, a tak ju obecenstvo videlo aj od pása nadol. Mamička takmer trojročného Lea v tejto polohe ukázala svoje nohy, ktoré odhalila minisukňa. Najbližšie sediaci diváci mali výhľad až na partie, ktoré do Televíznych novín nepatria.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu