Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Rozborilova snúbenica Karinka opäť v štúdiu: Stal sa zázrak!

Chorá Karinka (vľavo) vysnívala liečbu pre Vanesku, ktorá dovtedy nevedela chodiť. Zobraziť galériu (13)
Chorá Karinka (vľavo) vysnívala liečbu pre Vanesku, ktorá dovtedy nevedela chodiť.

BRATISLAVA - Znovu na scéne! V stredu sa do Modrého z neba vráti fanúšikom relácie dobre známa Karinka. Moderátorova „snúbenica” so svalovou atrofiou sa totiž rozhodla pomáhať. S mamou Silviou totiž vysnívali pomoc pre chorú Vanesku. Rodičia malého dievčatka vďaka nim prežili malý zázrak, ktorý dojal aj Vila Rozborila (45).

Karinka so svalovou atrofiou je fanúšikom Modrého z neba dobre známa. Približne pred rokom sa s ňou Vilo Rozboril dokonca vo svojej relácii zasnúbil. Vtedy štvorročná slečna do neho bola totiž zamilovaná, a tak sa stal aspoň jej „frajerom”, keď ju už nemohol vyliečiť.

V stredu večer sa Karinka divákom pripomenie opäť. Nie však preto, že by žiadala o pomoc. Práve naopak, ona sama sa rozhodla vysnívať sen pre iné choré dievčatko. Jej mama Silvia totiž na facebooku zachytila výzvu od Jany, ktorej dcérka Vaneska má rázštep pery a podnebia, navyše bojuje aj s diagnózou nestabilita tela.

„Lekári povedali, že keď sa to do troch rokov nenapraví, tak je možné, že nebude chodiť,” smutne prezradil otec dvojročného dieťaťa. Vďaka Modrému z neba a Karinkinmu snu ale začala Vaneska navštevovať špecializované rehabilitačné centrum a prišli prvé pokroky. Stal sa doslova zázrak! Dievčatko, ktoré doteraz len štvornožkovalo, urobilo svoj prvý krok v živote.

Tento príbeh samozrejme nenechal chladným ani Vila Rozborila. „Karinkina mama by mala mať právo byť „sebecká”. Jej dcéra má nevyliečiteľnú chorobu s jediným koncom. Považujem za obrovskú vec, že skúsila pomôcť iným,” povedal nám moderátor. „Je to nezmysel, ale keby existovala Sieň slávy Modrého z neba, jednou z rodín, ktoré by tam mali svoje miesto, by bola rodina Karinky,” dodal dojato.

Tip: Pozriete si večer Modré z neba alebo nejaký seriál? Vyberte si podľa programu na telkac.sk

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu