Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kuchárska šou Jojky: Uplietli na seba bič za vyše 70 tis. €!

Moderátori Adela Banášová a Petr Vágner s porotcami jojkárskej šou. Zobraziť galériu (6)
Moderátori Adela Banášová a Petr Vágner s porotcami jojkárskej šou.

BRATISLAVA - Dali si poriadnu námahu! Hoci televízia Joj spustila kuchársku šou Recept na bohatstvo už minulý týždeň, až v tento pondelok diváci prvýkrát uvidia štúdio, kde sa súťaž nakrúca. V tomto smere si však tvorcovia programu na seba doslova uplietli bič. Relácia totiž vzniká v priestoroch plne funkčného Vodárenského múzea, kvôli čomu sa scéna musí neustále demontovať a znovu skladať dokopy. Náklady na výstavbu preto presiahli už 70 tisíc eur.

Televízia Joj zajtra večer prvý raz predstaví štúdio, kde sa vyrába šou Recept na bohatstvo. Štáb si na jeho postavenie vybral zaujímavé miesto - bratislavské Vodárenské múzeum. Priestory objektu tvorcovia zvolili aj napriek tomu, že v ňom kulisy nemôžu stáť nedotknuté počas celej výroby.

Keďže objekt je prístupný verejnosti, po každom nakrúcaní musí byť jojkárska scéna demontovaná. Podľa našich informácií sa tak stalo už niekoľkokrát. Štáb musel štúdio z múzea odpratať a neskôr opäť vystavať do jeho pôvodnej podoby. Celá táto „sranda” samozrejme aj niečo stojí. „Náklady na stavbu sa už vyšplhali na vyše 70 tisíc €,” prezradil náš zdroj.

Tip: Pozrite si program televízie JOJ a zistite, kedy presne sa vysiela šou Recept na bohatstvo. Viac na telkac.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu