Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenskej modelke zhorelo auto: Kto po nej ide?!

Modelka Nikola Fridrichová prišla o auto. Zobraziť galériu (11)
Modelka Nikola Fridrichová prišla o auto.

BRATISLAVA - Hrozný zážitok! V nedeľu v Devínskej Novej Vsi zhorelo auto, ktoré niekto podpálil. Topky.sk zistili, že patrilo modelke Nikole Fridrichovej (24), víťazke titulu Miss Carat Tuning 2011. Požiar vypukol len krátko po tom, ako mladá mamička vozidlo opustila aj so svojou 2,5-ročnou dcérkou.

Iba náhoda?! V nedeľu v Bratislave opäť horelo auto. A znovu išlo o úmyselný čin. „Zisťovateľ príčin požiaru sa na mieste vyjadril, že požiar vznikol pravdepodobne úmyselným konaním neznámeho páchateľa,“ uviedol František Peczár z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Topky.sk zistili, že vozidlo patrilo modelke Nikole Fridrichovej, ktorá nám túto nešťastnú udalosť aj potvrdila. „Áno, išlo o moje auto. Ale nechcem sa k tomu viac vyjadrovať, je to čerstvé,” povedala blondínka. Prezradila nám už len to, že si nie je vedomá žiadnych dôvodov, prečo by jej niekto mal takto ubližovať.

Podľa našich informácií je však prípad dosť podozrivý. Mladá mamička totiž mala tráviť posledný mesiac na východe republiky, pričom jej auto celý čas parkovalo pred bratislavským bydliskom. „Len teraz sa vrátila. V nedeľu bola v Horskom parku, prišla s dcérkou domov okolo deviatej a pred desiatou už auto horelo,” tvrdí náš zdroj.

Vyzerá to teda tak, akoby si niekto počkal, kým sa Fridrichová vráti domov. Svedkovia vraj videli z miesta činu utekať vysokého svalnatého muža. Či sa ho však podarí chytiť a či sa Nikola dozvie dôvod, prečo prišla o majetok, je otázne. Našťastie, pri požiari sa nikomu nič nestalo a nerozšíril sa ani na okolostojace autá. Blondínkino vozidlo je však kompletne zničené.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu