Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi playmate Cifrová: Toto by ste od nej nečakali!

Eva Cifrová nafotila módny editoriál v pirátskom nádychu. Zobraziť galériu (10)
Eva Cifrová nafotila módny editoriál v pirátskom nádychu. (Zdroj: Adam Suchánek)

BRATISLAVA - Nezdá sa! Eva Cifrová (29) je vyhľadávanou modelkou, ktorú návrhári obliekajú do tých najpríťažlivejších modelov. Keďže svojím sexi telom často ohuruje mnohých mužov, je prekvapivé, že aj po ôsmich mesiacoch od rozchodu je stále sama. Pre júlové vydanie magazínu OK! blondínka prezradila dôvod, kvôli ktorému si nevie nájsť chlapa.

Stále sama! Pri pohľade na Evu Cifrovú by asi nikomu nenapadlo, že po rozchode zostane dlho bez partnera. Sexica však všetkých prekvapila a už osem mesiacov po svojom boku nemá nikoho nového. 

Potvrdzujú to aj najnovšie vyjadrenia modelky pre magazín OK!, kde v rozhovore neodhalila iba svoju dušu, ale aj časť tela na fotografiách á la sexi pirátka. Hoci s posledným partnerom tvorila pár len rok, vzťah brala poriadne vážne. „Bol to človek, ktorého som milovala celým svojím bytím. Asi som až príliš verila, že je to muž, s ktorým budem celý život,” prezradila blondínka o svojich pocitoch.

Cifrová sa netajila tým, že rozchod je pre ňu ranou, ktorá stále bolí. A to je aj dôvod, prečo zatiaľ nerandí s nikým iným. „Nenašla som nikoho. A ani som nechcela nájsť, kým nemám zahojené srdce,” povedala na margo prípadného vzťahu. Zdá sa teda, že všetky mužské snahy o jej priazeň bude ešte nejakú dobu ignorovať.

Viac o plánoch a vzťahoch Evy Cifrovej nájdete TU: 

Eva Cifrová pózuje ako sexi pirátka. Kto by povedal, že aj osem mesiacov po rozchode bude stále sama.
Zobraziť galériu (10)
Eva Cifrová pózuje ako sexi pirátka. Kto by povedal, že aj osem mesiacov po rozchode bude stále sama.  (Zdroj: Adam Suchánek)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu