Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Netradičné vítanie jari: Televízna rosnička s nahými prsiami!

Kristína Kormuthová si užívala príjemné počasie. Slnili sa aj jej prsia. Zobraziť galériu (4)
Kristína Kormuthová si užívala príjemné počasie. Slnili sa aj jej prsia.

BRATISLAVA – Slniečko si užili aj jej vnady! Rosničku z verejnoprávnej televízie Kristínu Kormuthovú (26) sme pred pár dňami stretli na nábreží Dunaja. Brunetka si v spoločnosti kamarátky vyšla na kávu. Keďže bolo pekne, dámy zvolili posedenie pod holým nebom. Ako však vidno na našich záberoch, nielen nebo bolo holé. Sympatická moderátorka totiž nevedomky slnila aj svoje prsia.

Príjemné jarné počasie vylákalo do ulíc aj rosničku z verejnoprávnej televízie Kristínu Kormuthovú. Tá si pred pár dňami užívala spolu s kamarátkou slniečko na jednej z bratislavských terás. Na posedenie pri káve si tmavovláska obliekla sexi outfit. V ňom pútala pozornosť najmä okoloidúcich pánov.

Ako vidno, Kristína nemá dokonale naštudované iba počasie, ale aj v zvádzanie opačného pohlavia. V krátkej sukni najskôr odhalila štíhle nohy, neskôr aj čosi viac. Pod farebný top si nedala podprsenku, čo spôsobilo, že spod jemnej látky jej vo chvíľke nepozornosti vykukli prsia. Televízna tvár si však túto malú nehodu vôbec nevšimla. Aj naďalej si užívala hrejivé lúče. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu