Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Speváčka Balúchová je tehotná: Prezradil ju tento záber!

Tehotná Balúchová v gynekologickej ambulancii s rukami na brušku. Zobraziť galériu (7)
Tehotná Balúchová v gynekologickej ambulancii s rukami na brušku.

BRATISLAVA – Speváčka Barbora Balúchová (24) čaká bábätko. Hoci o tejto téme bývalá finalistka SuperStar 2 zatiaľ nechce hovoriť kvôli počiatočnému štádiu tehotenstva, prezradil ju záber z gynekologickej ambulancie. Tam išla na kontrolu práve kvôli dieťatku, ktoré nosí pod srdcom.

Prežíva jedno z najšťastnejších období v živote ženy! Barbora Balúchová, ktorá sa zviditeľnila speváckou šou Slovensko hľadá SuperStar, sa o pár mesiacov stane mamou. Podľa našich informácií je brunetka zatiaľ iba v počiatočnom štádiu tehotenstva. A tak o svojom radostnom očakávaní nechce pred skončením prvého trimestra nič hovoriť. 

Nechtiac ju však prezradil záber z utorkovej návštevy gynekologickej ambulancie, ktorý zverejnila Barborina kamarátka na sociálnej sieti. Ako vidno na fotografii z čakárne, Balúchová sa drží za bruško a za jej chrbtom je odložených množstvo prospektov pre budúce mamičky. 

Keď sme sa s Barborou telefonicky spojili, zagratulovali sme jej k bábätku a informovali ju o snímke z ambulancie. Po chvíľke ticha zareagovala na naše otázky týkajúce sa tehotenstva stroho: „Ešte sa k tomu nechcem vyjadrovať.“ Nepoprela teda, že nosí pod srdcom dieťatko.

V súvislosti s radostnou správou v jej živote sa vynára otázka, kto je otcom. Špekuluje sa, že by to mohol byť dvadsaťštyriročný športovec Anton, ktorý bol posledným oficiálnym partnerom speváčky, o čom sme vás informovali na topkách. On však možnosť otcovstva razantne popiera. „So slečnou Balúchovou sa nestretávam už dlhší čas. Nie je pravda, že by so mnou čakala dieťa,reagoval. To, s kým je teda Barbora tehotná, nateraz ostáva záhadou. 

Prečítajte si viac o Barbare Balúchovej

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu