Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Kmotríkovej plač na pódiu, Pociskovej spev cez slzy!

Adriana Kmotríková a Nela Pocisková sa rozcítili. Zobraziť galériu (8)
Adriana Kmotríková a Nela Pocisková sa rozcítili.

BRATISLAVA – Včerajší večer bol na obrazovkách televízie Joj vďaka programu Srdce pre deti 2011 plný sĺz a emócií. Príbehy ľudí ťažko skúšaných životom rozcítili snáď každého. Moderátorka Adriana Kmotríková (41) si priamo na pódiu zaspomínala na bolestné chvíle, keď jej pred 11 rokmi zomrela dcérka, speváčka Nela Pocisková (20) zasa jedno zo svojich vystúpení celé preplakala!

Podstatou charitatívneho galaprogramu Srdce pre deti 2011 bolo pomôcť´ ľuďom, ktorí sú v núdzi. Počas včerajšieho večera boli odvysielané ich životné príbehy. Jednotlivé reportáže plné emócii striedali rozhovory s rodinnými príslušníkmi a vystúpenia slovenských interpretov.

Ťažkým a bolestivým životným obdobím si v minulosti prešla aj Adriana Kmotríkova, ktorej pred 11 rokmi zomrela prvorodená dcérka na genetickú chorobu - cystickú fibrózu. Moderátorka bola na pódium prizvaná spoločne s rodinou, ktorá len nedávno prišla o svojho syna. 

Známa blondínka si pri tej príležitosti zaspomínala na zosnulé dievčatko. „Strašne sme sa ľúbili,“ povedala Adriana o svojej Natálke, pričom ťažko hľadala správne slová, ktoré adresovala aj smerom k prísediacej rodine. „Naše deti by určite chceli, aby sme žili normálne, aby sme pokračovali ďalej, aby sme boli šťastní. Ak sa to ešte vôbec dá, aby sme možno žili aj za nich. No určite by nechceli, aby sme plakali a boli smutní,“ dodala trasľavým hlasom Kmotríková. Hoci ju každý vníma ako usmievavú a spokojnú ženu, sama otvorene priznala, že so stratou svojej dcérky sa dodnes nevyrovnala.

Náročné chvíle včera prežívala okrem tváre jojkárskeho spravodajstva aj speváčka Nela Pocisková. Aj keď na pódiu účinkovala viackrát, pri piesni Vyznanie od Mariky Gombitovej sa poriadne rozcítila. Neudržala emócie na uzde a počas spevu jej začali stekať po tvári slzy. Tie jej rozmazali celé líčenie. 

Ako nám Nela v súvislosti s tým prezradila, pri takýchto dojemných príbehoch sa jej to stáva vždy. „Bolo naozaj ťažké postaviť sa na javisko a čakať na výstup a počuť dokrútku, ktorá prebieha za mnou. Bolo to strašne ťažké a silné," povedla nám na adresu toho speváčka. „Som citlivý človek a tieto veci sa ma dotýkajú. Som rada, že som to vôbec odspievala, lebo spievať s takou gučou v hrdle nie je ľahké. Ale išlo o dobrú vec a tak som rada, že som bola súčasťou," dodala s úsmevom. 

Spomínané dámy však neboli jediné, kto si včera večer poplakal. Aj divákom prítomným v publiku sa leskli oči. Počas galavečera sa vyzbierala suma  748 520 eur. Tá bude venovaná ľuďom, ktorí takúto formu pomoci najviac potrebujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu