Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Gotta trápi choroba: Krvavé oči, bledá tvár!

Karla Gotta potrápila choroba. Zobraziť galériu (3)
Karla Gotta potrápila choroba.

PRAHA – Vyčerpaný a strhaný! Spevák Karel Gott (72) sa v týchto dňoch necíti veľmi dobre. Sužuje ho nepríjemná viróza, ktorej následky sa výrazne odzrkadľujú aj na maestrovej tvári.

Karel Gott sa momentálne zotavuje zo zdravotných ťažkostí. Keď sa totiž po uplynulom víkende vrátil domov z Rakúska, kde si plnil pracovné povinnosti, skolila ho choroba. Pár dní preto preležal v posteli. V utorok večer však spravil výnimku a objavil sa na krste albumu svojej kolegyne Evy Urbanovej. Viacerí prítomní hostia však pri pohľade na neho zostali zaskočení. Spevák bol bledý a oči mal podliate krvou.

„To je z bleskov fotoaparátov,“ povedal Gott pre portál super.cz. Ako však ďalej priznal, necítil sa najlepšie. „Už v Bratislave som vedel, že je zle. Dospieval som jednu pieseň a ešte som si hovoril: 'Áno, je to tam, som vo výbornej forme.' V priebehu ďalšej sa to ale zlomilo a cítil som, že budem mať zdravotné problémy,“ dodal maestro. 

Imunitný systém Zlatého slávika bol zrejme oslabený aj v dôsledku pracovnej vyťaženosti. Ešte pred víkendom totiž pracoval na novom albume.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu