Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Trapas v Teleráne: Sex psov pred kamerami!

Psík Lucie Hablovičovej - Puky sa postaral o úsmevnú situáciu. Zobraziť galériu (5)
Psík Lucie Hablovičovej - Puky sa postaral o úsmevnú situáciu.

BRATISLAVA – Toto nikto nečakal! Jedným z hostí markizáckeho Telerána bola dnes aj supervízorka súťaže krásy Lucia Hablovičová (33). V Záhorskej Bystrici jej robili spoločnosť domáci miláčikovia. Najviac pozornosti na seba strhol jej psík Puky, ktorý viacerých divákov pobavil. Priamo pred televíznymi kamerami totiž "opaľoval" fenku!

Lucia Hablovičová a moderátorka Erika Judínyová sa netaja tým, že sú veľkými milovníčkami zvierat. Práve preto sa rady a často zapájajú do rôznych akcií, ktoré psom a mačkám z útulku pomáhajú nájsť nový domov. Jedna taká sa koná aj v túto sobotu v našom hlavnom meste. Práve preto obe krásky zavítali do markizáckeho Telerána, aby o nej informovali divákov.

Počas toho, ako sa moderátori s Erikou a Luciou rozprávali, kamery snímali psíkov, ktorí sa v štúdiu nachádzali. Pri tom zachytili aj úsmevný moment. Jeden z nich totiž vyskočil na samičku a chcel sa s ňou páriť. „Ten, čo robí zle, tak ten je môj,“ poznamenala mierne zahanbene Hablovičová. „Takže už prosím, z morálnych dôvodov, nesnímajte psíkov,“ dodala.

Ako nám Lucia neskôr prezradila, jej domáci miláčik Puky prechádza náročným obdobím. „Fenky sa hárajú a on je z toho trošku šokovaný. Navyše, bola tam fenka, ktorú opaľoval už aj v minulosti. Zdá sa, že stará láska nehrdzavie,“ poznamenala tmavovláska zo smiechom. „On sa zrejme pozabudol. Bolo mu jedno, kde sa nachádzajú,“ uzavrela.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu