Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Krásna Sklenaříková oslavuje: Adriana, na 40 nevyzeráš!

Adriana Sklenaříková vyzerá v štyridsiatke okúzľujúco. Zobraziť galériu (7)
Adriana Sklenaříková vyzerá v štyridsiatke okúzľujúco.

BREZNO/PRAHA - Najúspešnejšia slovenská topmodelka, ktorá sa preslávila po celom svete, zajtra oslávi 40. Adriana Sklenaříková na svoj vek rozhodne nevyzerá. Stále sa môže pýšiť krásnou tváričkou a božským telom.

Pred 40 rokmi, presne 17. septembra 1971, sa študentskému páru - medičke a ekonómovi, narodila Adriana Sklenaříková. Tá je zrejme najúspešnejšou slovenskou modelkou posledných dvoch dekád. Pôvodne však nemala byť hviezdou predvádzacích mól, ale lekárkou.

Po maturite sa totiž Adriana vydala po stopách mamičky a začala v Prahe študovať medicínu. V treťom ročníku ale dlhonohú blondínu zlákala ponuka parížskej modelingovej agentúry. "Pritom tie najhoršie skúšky na medicíne - anatómiu a histológiu - už mala za sebou," vyjadrila sa plavovláskina matka.

Po vstupe do modelingového sveta uchopila Adriana svoju príležitosť pevne do rúk, celosvetovú slávu jej priniesla najmä kampaň na podprsenky Wonderbra. Čoskoro tiež pochopila, akou devízou sú jej dolné končatiny. V roku 1998 ju Guinnessova kniha rekordov označila za modelku s najdlhšími nohami na svete.

V prostredí plnom pozlátka sa potom vynímal aj jej dlhoročný vzťah s niekdajším francúzskym futbalovým reprezentantom Christianom Karembeu. Spoznali sa v polovici 90. rokov a svoju lásku spečatili pred oltárom v roku 1998. Tento rok na jar ale pár, ktorý sa kvôli manželovmu putovaniu po európskych kluboch a Adrianinmu cestovaniu za prácou nikdy poriadne neusadil, oznámil prekvapivý rozchod.

"Povedzme, že sme sa vyvíjali rozdielne a že nemáme rovnaké potreby. Každý musí pokračovať vlastnou cestou. Radšej som odišla, aby som všetko nezničila, nepoškodila naše spomienky," povedala k tomu pôvabná Slovenka, ktorá si zahrala aj v niekoľkých filmoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu