Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Magdaléna Šebestová: Kráľovná nohavičiek a podprseniek

Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (8)
Magdaléna Šebestová

Je mladá, krásna a sexi. Má muža, o akom snívala a život s ňou je údajne gombička. Miss Slovensko 2006 MAGDALÉNA ŠEBESTOVÁ (23) má všetko, po čom túžila.

Navyše sa jej podarilo to, o čom snívajú tisíce jej rovesníčok. Len prednedávnom dokončila reklamnú kampaň pre mexickú firmu a tá sa vzápätí rozhodla vyrábať exkluzívnu spodnú bielizeň, ktorá ponesie jej meno. Aj napriek veľkému úspechu však zostáva nohami na zemi a budúcnosť má jasne zadefinovanú: Byť ženou s titulom a prácou, ktorá ju bude baviť.

Máloktorej miss sa za rok a pol kraľovania podarilo to, čo vám. Ste úspešná, žiadaná a pracovné ponuky sa sypú ako z rukáva. Čím to je?

Nemyslím si, že som úspešná. Nesnažím sa za ničím naháňať, všetko prichádza samo a spontánne. Ja môžem len ďakovať, že mám také šťastie a za sebou profesionálov z agentúry Forzamodels, ktorá ma zastupuje.

Ako sa zmenil váš život od chvíle, keď ste získali titul Miss Slovensko 2006?

Zmenil sa radikálne. Titul Miss ma pripravil na to, že mám brať takéto ponuky s chladnou hlavou a zostať nohami na zemi.

Od mexickej spoločnosti Vicky Form ste dostali ponuku na výrobu spodnej bielizne s vaším menom. Ako ste sa dostali k tejto lukratívnej pracovnej ponuke?

Pravdepodobne vďaka šikovnosti bookerky Vlade Hreňovčíkovej (smiech). Myslím si, že je to prirodzená vec. Keď je klient spokojný, tak spolupráca sa rozšíri. Čo v tomto prípade platí.

Ale Mexiko predsa len nie je za rohom. Oslovili vás ľudia priamo odtiaľ? Ako je možné, že si vybrali práve vás?

To je skôr otázka na ľudí z Mexika, ale podľa toho, čo viem, hlavnou príčinou bolo otvorenie značky na Slovensku a výber tváre pre ňu. Oslovili moju slovenskú agentúru, ktorá ma odporučila a spolupráca bola na svete.

Pred dvoma týždňami ste odleteli priamo do Mexika, kde ste sa mali stretnúť s predstaviteľmi firmy na výrobu spodnej bielizne, ktorá bude niesť vaše meno. Čo všetko obnášal týždňový pobyt v Mexiku?

Prvé štyri dni som sa venovala práci, stretnutiam a konzultáciám. Okrem toho som absolvovala aj prehliadku továrne na výrobu spodnej bielizne. A zvyšok dní som bola obyčajnou turistkou, ktorá chce navštíviť čo najviac najatraktívnejších miest. Okrem pyramíd, národného múzea a pútnického miesta Guadalupe ma najviac prekvapila kultúra Aztékov, ktorí sú predchodcami Mexičanov. Boli to Indiáni, ktorí sú známi hlavne tým, že obetovali svoje ženy bohom.

Išli ste tam kvôli výberu spodnej bielizne, ktorá bude niesť vaše meno. Naoko to vyzerá ako ľahká práca spojená so zábavou... Bolo to skutočne tak?

Určite. Keď sa stretne tím ľudí, ktorých to baví a vedia, čo chcú, každá práca je zábavou. Boli by ste prekvapení, koľko mužov robí v tejto oblasti v Mexiku a aký neskutočný prehľad majú o svetových trendoch. Veľmi mi pomáhali a ja som radu od takýchto odborníkov s nadšením prijala.

Na čo ste dbali pri výbere spodnej bielizne? Dali ste prednosť aj nejakému experimentu, resp. prinesiete k nám niečo nové, čo tu ešte nebolo?

V prvom rade je to veľmi farebná kolekcia. Chcela som, aby bol každý kúsok niečím výnimočný, originálny a strihovo odlišný, ale zároveň pohodlný. Myslím si, že k nám príde niečo, čo tu v tomto smere veľmi chýba - jednoduchosť, sviežosť, pestrosť a originalita.

Ako prebieha zostavovanie takejto kolekcie spodnej bielizne? Pôjde o cenovo prístupnú bielizeň alebo luxusnú a zákazníčky si budú musieť hlboko siahnuť do vrecka?

Ide tam hlavne o výber toho najlepšieho podľa mojich predstáv. Snažila som sa vybrať jednoduchú a hlavne sexi bielizeň, ktorá sa bude páčiť všetkým slovenským ženám. Dúfam, že si prídu na svoje a prekvapia svoje polovičky. Bude to čisto ženská kolekcia. Každý set je inej farby a iného strihu, vyrábať by sa mala vo všetkých veľkostiach a nezabudla som ani na mladšie dievčatá, ani na veselé farby a motívy.

Je spolupráca s mexickou firmou finančne zaujímavá? Údajne ste za kontrakt dostali až milión korún.

V prvom rade je to pre mňa nová skúsenosť a česť mať na spodnej bielizni moje meno. Sama som zvedavá a plná očakávaní, akú to bude mať odozvu, ale každopádne sa teším.

Na aké časové obdobie ste viazaná touto lukratívnou zmluvou?

Zmluva sa bude viazať len na moju kolekciu spodnej bielizne a podpíšeme ju pri najbližšom stretnutí na Slovensku.

Kedy sa spodná bielizeň, ktorá bude niesť meno Magda Šebestová, objaví na slovenskom trhu?

Otvorenie prvej predajne v Bratislave je naplánované pred Vianocami a už tam by sa mala moja kolekcia objaviť. Bude zložená z viacerých kúskov - každý je iný a myslím si, že všetky si v nej nájdeme to, v čom sa cítime pohodlne a zároveň sexi.

Kde všade sa okrem Slovenska bude predávať spodná bielizeň s vaším menom?

V Južnej a Severnej Amerike. Táto značka prichádza do Európy prvýkrát. Do budúcna sa počíta s rozšírením na český a maďarský trh.

Čo ste priniesli vášmu priateľovi Filipovi Šebovi z Mexika?

V prvom rade seba, pretože sme si už po takmer dvoch týždňoch veľmi chýbali. Myslím si, že krajší darček som mu nemohla vymyslieť. (smiech) Ale priniesla som mu aj veľa suvenírov z každého miesta, ktoré som navštívila a ku každému som pridala neskutočne dlhý komentár o histórii, čo Filipka neskutočne bavilo. (smiech) A, samozrejme, ako každá žena som na neho nezabudla ani počas nákupov a dostal niečo pekné na seba.

Prednedávnom ste sa presťahovali z Glasgowa do Francúzska, lebo váš priateľ - futbalista Filip Šebo zmenil klub. Je to veľká obeť... Nemali ste s tým problém?

Určite to nie je obeť, práve naopak. Myslím si, že som prešla z horšieho do lepšieho. Vo Francúzsku máme viac možností, krajšie počasie a sme tu naladení pozitívnejšie. Jediné, čo nám robí problémy, je jazyk. Filip už začal na ňom pracovať, mňa to ešte len čaká, takže dúfam, že už čoskoro budeme Francúzi.

Dokázali ste sa už preladiť zo škótskej klímy na francúzsku? Nepociťujete nostalgiu za Škótskom?

Ani nie. Teraz bývame v mestečku Valenciennes, ktoré má veľmi dobrú polohu. Máme to na skok do Paríža, Londýna a Bruselu, ktoré pravidelne navštevujeme.

Čo budete robiť vo Francúzsku? Budete aj naďalej chodiť na Slovensko a venovať sa štúdiu?

Chcela by som sa venovať tomu, čomu som sa venovala doteraz. Príprava na štúdium, príležitostný modeling a, samozrejme, že sa treba starať aj o Filipa.

Ako modelka sa musíte neustále premiestňovať z miesta na miesto, pendlovať medzi krajinami a merať veľké vzdialenosti. Zvykli ste si na to, že ste veľakrát sama samučičká tisíce kilometrov od blízkych a priateľa?

Na tento fakt si nikdy nezvyknem. Odlúčenia prežívam veľmi ťažko, keďže som človek, ktorý nikdy v živote nebol sám. Ale väčšinou sa vyzbrojím dobrými knihami. Momentálne si dlhé chvíle bez rodiny a priateľa alebo cesty lietadlom krátim dobrými knihami.

Toleruje Filip vašu prácu? Predsa len - ste atraktívna žena a točí sa okolo vás veľa mužov.

Náš vzťah je hlavne o tolerancii a vzájomnej podpore. Myslím si, že je to predpoklad úspešnosti v každom vzťahu.

Koľko času vlastne spolu trávite? Máte na seba pri všetkých tých povinnostiach vôbec čas?

My sme s Filipom takmer stále spolu. Odlúčenia náš vzťah len upevňujú. Večer vždy relaxujeme, keďže Filipko má každé ráno tréning. Alebo si niečo spolu varíme a potom sa snažíme presvedčiť o tom, že to bolo stráviteľné. (smiech)

Čo robíte, ak viete, že máte pred sebou voľný deň? Žiadne fotenie, rozhovory, teda žiadne povinnosti.

Je veľa možností, ako sa odreagovať. Sme veľkí improvizátori a vždy niečo zaujímavé vymyslíme. Máme doma zásobu spoločenských hier. Obaja nemáme radi prehry a vtedy u nás vzniká množstvo vtipných situácií.

Kariéra modelky sa nedá robiť donekonečna. Čomu sa chcete venovať, keď skončíte s modelingom?

Modeling nie je pre mňa prácou, ale spestrením. Nikdy by som o sebe nepovedala, že som modelka. Som študentka, ktorá sa príležitostne postaví pred objektívy fotoaparátov, alebo sa prejde po prehliadkovom móle. Budúcnosť je pre mňa jasná - chcem byť žena s titulom a prácou, ktorá ma bude baviť.

Mnohí ľudia tvrdia, že s Filipom Šebom tvoríte jeden z najkrajších prominentných párov na Slovensku. Ste presvedčená, že ste v ňom našli životného partnera a otca svojich detí?

Myslím si, že k tejto otázke je priskoro sa vyjadrovať.
Magdin dobrodružný týždeň v Mexiku

Po tom, ako Magda dokončila kampaň pre mexickú firmu, sa jej predstavitelia rozhodli vyrábať exkluzívnu spodnú bielizeň, ktorá ponesie jej meno. A tak si ju zástupcovia firmy pozvali priamo do Mexika, kde strávila mimoriadne zaujímavý týždeň. V strede októbra odletela do ďalekej krajiny, avšak hneď v prvý deň mala problémy - stratila sa jej celá batožina. Mexickú spoločnosť tak slovenská modelka vyšla dosť draho. Okrem letenky, šoféra a all inclusive pobytu v hodnote 200-tisíc korún ju totiž zobrali aj na nákupy najnovších módnych „vychytávok“. Okrem nákupov strávila prvé štyri dni stretnutiami, prehliadkou továrne a samotným výberom spodnej bielizne. Snažila sa o výber kúskov, ktorými poteší nielen všetky vekové kategórie, ale aj peňaženky slovenských žien. Zvyšok pobytu venovala spoznávaniu krajiny a mexickej kultúry. Okrem pyramíd a národného múzea ju najviac uchvátila kultúra Aztékov. Najväčšie prekvapenie však zažila priamo na ulici. ,,Mám jednu veľkú zaujímavosť, o ktorej mnoho Slovákov ani len netuší. V Mexico City sa nachádza Ulica Tomáša G. Masaryka. Je tou najlukratívnejšou ulicou s množstvom luxusných obchodov a vtedajší prezident ju dal postaviť na počesť svojho najlepšieho kamaráta,“ uzatvára dobrodružný pobyt v Mexiku Magda.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu