Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Courtney Love sa opičí po Gaga: Škriekala jej odrhovačku!

Courtney Love Zobraziť galériu (7)
Courtney Love

NEW YORK – Ide to s ňou z kopca! Americkej rockerke Courtney Love (46) zrejme dochádzajú vlastné nápady. Na jednom newyorskom koncerte si totiž “vypožičala“ hit od popovej kolegyne Lady Gaga. To, čo jej však vyšlo z úst, nebol spev, ale falošný škrekot! Courtney, tomuto hovoríš hudba?

„Občas som čudná, ale nikdy nepopulárna,“ neskromne o sebe prehlasuje speváčka. Len na to by sa však spoliehať nemala. Jej nedávny spevácky výkon v klube Don Hill´s bol totiž poriadny debakel, ktorý vyvrcholil pri jej koncertnej coververzii Bad Romance. Nielenže spievala falošne, ale v polovici pesničky sa začala rozprávať so svojím gitaristom. Z jej otrasného podania sa musel v hrobe obracať aj nebohý manžel Kurt Cobain!


Na fanúšikov kašle! Keďže jej hrozné vystúpenie sa nezaobišlo bez sťažností publika, Courtney už počas koncertu nepríčetne vrieskala: „Zavrite huby, do riti, lebo odídem odtiaľto a myslím to vážne!“ Keď na ňu jeden fanúšik po koncerte zakričal, že ju miluje, osopila sa naňho: „Veď ani nevieš, kto skutočne som!“ Jej podpriemerný výkon a prchké reakcie doslova nabádali k otázkam, či je taká opitá alebo nafetovaná!

Viac profesionality by jej nezaškodilo! Courtney so svojou kapelou Hole tento rok vydala album Nobody´s Daughter. Koncerty by však takto flákať nemala, veď v poslednom období jej peňaženka pocítila poriadny prievan. „Nechcem žiť z peňazí nebohého manžela, chcem mať vlastné prachy a zarobiť si ich vlastnými rukami,“ komentovala svoje finančné problémy pre britský denník The Guardian.

Strach z komerčného úspechu! S týmto Courtney zápasí od smrti svojho manžela Kurta. Je totiž presvedčená, že práve toto zabilo lídra populárnej skupiny Nirvana. A preto sa ani ona sama nehrnie za úspechom. Takými koncertmi, aký predviedla v klube Don Hill´s, sa toho však rozhodne obávať nemusí!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu