Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Brenda z Beverly Hills na parkete: Pribratá a roztrasená!

Shannen Doherty Zobraziť galériu (3)
Shannen Doherty

LOS ANGELES – To je ale zmena! Na sexi Brende zo seriálu Beverly Hills 90210 alias herečke Shannen Doherty (38) sa posledné roky veru poriadne podpísali. Kilá navyše a podlomená sebadôvera ju zmenili na nepoznanie. Kam sa podela sebavedomá krásavica?

Poriadne nervózna! Taká bola herečka Shannen Doherty pri prvej časti americkej verzie programu Let´s Dance. Bucľatá tvár, ochabnuté paže a padnuté poprsie – tak vyzeral jej veľký návrat na televízne obrazovky. Ani s tancom jej to veľmi nevyšlo. Ťažkú choreografiu zvládla len s problémami a skončila na šiestom mieste. Ako však povedala, nejde jej o body, ale o úsmev na tvári jej otca. Dočkala sa nielen toho, ale aj sĺz dojatia!

Medzi hviezdami na parkete bodovala podľa očakávaní členka Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger (31). V rytme valčíku sa vznášala vskutku ladne. A ani pri tomto klasickom tanci neváhala odhaliť svoje bujné vnady. Od troch porotcov si za svoj výkon vyslúžila 25 bodov.

Pozornosť upútala aj zvŕtajúca sa Pamela Anderson (42), ktorej hlava s bohato natupírovanými vlasmi vyzerala popri jej tele o dve veľkosti väčšia. Kroky tanca čača zvládla celkom dobre a získala 21 bodov. Na mužov v porote určite zapôsobila množstvom odhalenej opálenej pokožky, žmurkaním a erotickým oblizovaním pier. Uvidíme, ako ďaleko to bývalá sexi záchranárka na parkete dotiahne!

Shannen Doherty a valčík v jej podaní



Nicole Scherzinger a jej víťazný valčík



Pamela Anderson a jej čača





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu