Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Odstrašujúce VIDEO: Chcel ušetriť čas, s deťmi v aute vletel pod rútiaci sa vlak!

Ignorovať červenú sa nevypláca
Ignorovať červenú sa nevypláca (Zdroj: YouTube)

HOUSTON - Maximálnu nezodpovednosť predviedol vodič z Houstonu, ktorý s cieľom ušetriť pár sekúnd neváhal riskovať životy dvoch detí. Tie sedeli na zadných sedadlách SUV-čka, keď sa nerozvážny šofér rozhodol prejsť cez železničné priecestie napriek spusteným závorám a výstražnému signálu. Čo nasledovalo po tom, zachytila bezpečnostná kamera.

Ranuel Arreola-Moreno absolútne zbytočne riskoval životy dvoch detí na cestách mesta Houston. Bezpečnostné kamery ho zachytili, ako na svojom SUV prichádza k železničnému priecestiu práve vo chvíli, keď sa spúšťajú závory a na semafore sa objavuje červený varovný signál.

V tom mu v hlave skrsne šialený nápad. Rozhodne sa zariskovať a s dvoma deťmi v aute sa pokúša obísť závory. Jednu z nich nakoniec aj obíde, no v tom sa na auto zľava prirúti vlak a vrazí doň. Kým úplne zabrzdí, ešte niekoľko sekúnd ho tlačí po koľajách.

Hoci zábery z miesta vyzerajú hrozivo, pri zrážke sa akoby zázrakom nikomu nič vážne nestalo. Nezodpovedný vodič, spolujazdec a dve deti boli prevezené na ošetrenie do nemocnice. Mestská polícia už oznámila, že vodičovi vystaví pokutu za jazdu na červenú a cez závory.

Otec ignoroval červenú

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu