Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Kam sa hrabú slovenské výtlky: Obria diera pohltila dodávku aj s vodičkou!

Auto zmizlo v obrej diere Zobraziť galériu (2)
Auto zmizlo v obrej diere (Zdroj: hawaiinewsnow.com)

HONOLULU - Nepriaznivé počasie dáva poriadne zabrať cestám po celom svete. Avšak to, čo nedávno narobili povodne s vozovkou na Havaji, sa s výtlkmi na našich cestách nedá ani zďaleka porovnávať. V obrej diere na takmer celú šírku cesty tam zmizla veľká dodávka aj s vystrašenou vodičkou.

Vodička Velma Deluz z Havaja, pod ktorou sa v utorok z ničoho nič zosunula cesta, môže hovoriť o obrovskom šťastí. Pri nehode ako vystrihnutej z katastrofického filmu sa jej našťastie nič vážne nestalo. "Keď som chcela zabočiť, cesta ma doslova pohltila a spadla som dnu," povedala vodička v rozhovore pre NBC.

Velma ostala v obrej diere uväznená, no keďže auto dopadlo na bok, s vypätím všetkých síl sa jej nakoniec podarilo vyštverať späť na vozovku a zavolať si pomoc. Utrpela našťastie len menšie zranenia rebier, no na zážitok z posledného dňa minulého roku tak skoro určite nezabudne. Ako sa sama nechala počuť, je rada, že je vôbec nažive.

Kam sa hrabú slovenské
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: hawaiinewsnow.com)

Podľa úradov bola obria diera následkom veľkých prívalových dažďov, ktoré túto oblasť bičovali počas celého víkendu. Cestári teraz pracujú na jej oprave a prisľúbili, že úsek sprejazdnia hneď, ako to bude možné.

Obria diera na ceste v Havaji

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu