Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Brutálny zápas školáčok: Zbité do krvi a modrín!

Dievčatá si nič nedarovali Zobraziť galériu (2)
Dievčatá si nič nedarovali

LONDÝN/BRATISLAVA - Sierra Spencerová (13) skončila po bitke so svojou spolužiačkou celá zakrvená a plná modrín. Na videu, ktoré zachytáva zápas vidno okolostojacich študentov, ktorí ich povzbudzujú. Práve tí svojím posmechom vyprovokovali šikanované dievča, aby sa do boja zapojilo.

Jej matka oznámila potýčku na políciu a chce, aby sa všetky deti za ňu zodpovedali, vrátane jej dcéry. Zápas sa konal v zalesnenej oblasti v Marysville, mimo školského majetku. Hoci sa bitka odohrala v piatok, ani v pondelok ešte nebola Sierra schopná ísť do školy pre opuchnutú tvár. 

Vo videu sa dve blondínky mlátia hlava-nehlava a tlčú sa navzájom na zemi. Ako sa boj násilne vyostruje, ich spolužiaci jačia viac a viac. Neodpustia si ani silácke reči a nadávky, kto má komu dať "po papuli". 

Podľa Sierry to už bola jej štvrtá bitka v tomto roku. Matka ju pre šikanovanie na istý čas zobrala aj zo školy a mala domácu vyúčbu.

"Je to tlak. Keď poviem, že nechcem, pozrú sa na mňa a myslia si, že sa bojím alebo som malé decko či také niečo. Keď sa dotknem nosa, naozaj to bolí, vytieklo mi z neho toľko krvi," povedalo dievča pre televíziu. 

Matka je znepokojená tým, kam to až môže zájsť. Podľa zástupcu školy už obe dievčatá dali do oddelených tried, ale nemôžu kontrolovať, čo robia mimo školy. Ich moc je v tomto prípade obmedzená.



Žiačka sa pobila


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu