Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kobielsky svadbu nikdy neplánoval: Žiadosť o ruku bez prsteňa... Pri šúpaní zemiakov!

Vladimír Kobielsky Zobraziť galériu (2)
Vladimír Kobielsky (Zdroj: Alensa)

BRATISLAVA - Herec Vladimír Kobielsky je trojnásobným otcom a všetkých potomkov má s jedinou ženou. Tú spoznal ešte počas vysokej školy a žili spolu šťastne aj bez svadby. Do tej ho akosi dotlačili okolnosti...

Vladimír Kobielsky sa narodil 26. júla 1975. Chodil na konzervatórium v Košiciach. Na Vysokú školu múzických umení ho najprv neprijali, a tak začal s kamarátom prevádzkovať obchod, kde mali 15 zamestnancov. No činil sa aj on sám. „Ja som bol v podstate aj majiteľ, aj závozník, aj rudlu som vedel obsluhovať,“  povedal v relácii #tbt s Matúšom Krnčokom.

Galéria: Vladimír Kobielsky vo filmoch a seriáloch.

Na druhý raz sa mu na vysokú školu podarilo dostať. Vďaka tomu sa zoznámil s partičkou, ktorá si hovorí "chalaňi". Za absolventské predstavenie Na koho to slovo padne získal spolu s Róbertom Jakabom, Jurajom Kemkom, Mariánom Miezgom a Lukášom Latinákom ocenenie Dosky ’98 v kategórii Objav sezóny.

Najkrajšie kamarátstvo zo šoubiznisu
Zobraziť galériu (2)
Najkrajšie kamarátstvo zo šoubiznisu  (Zdroj: Instagram L.L.)

Ako štvrták na internáte spoznal svoju budúcu manželku Alenu, ktorá študovala za kostýmovú výtvarníčku. Zaujala ho svojou pozitívnou energiou, do svadby sa však nehrnuli, ani keď spolu začali bývať. 

Potom však prišlo tehotenstvo. „Snažili sme sa tú informáciu obaja spracovať. Raz večer som odchádzal z domu v takom dlhom plášti. Od dverí som ju ubezpečil, že bude na poriadku a spýtal som sa jej teda, či si ma vezme. Šúpajúc zemiaky, so škrabkou v ruke, sa ku mne otočila a povedala: Čo iné mi zostáva?“ povedal pre portál mamama.sk. 

A svadba bola už o tri týždne! Po pár mesiacoch sa im narodil syn Kristián, o tri roky neskôr dcéra Klára a 12 rokov po nej syn Kryštof. 

Kobielsky je známy z divadla, dabingu aj televízie. Účinkoval v seriáloch ako Panelák, Dr. Ludsky, Búrlivé víno, Tajné životy, Oteckovia, Druhá šanca, Chatári, Mama na prenájom. 

Zhral si aj v niekoľkých rozprávkach a televíznych filmoch, naposledy v komédii Vojtěch. 

 

Viac o téme: Vladimír Kobielsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu