Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Životná láska legendárneho Toma Hanksa: Už 37 rokov má oči len pre svoju milovanú ženu!

Tom Hanks Zobraziť galériu (3)
Tom Hanks (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Len veľmi málo hollywoodskych hviezd si môže povedať, že má pevnejšie manželstvo než Tom Hanks. Svetoznámy herec počas tohto roka spoločne s manželkou Ritou Wilson oslávil 35. výročie svadby a dnes oslavuje opäť, keďže sa dožíva svojich 67. narodenín.

Tom Hanks sa narodil 9. júla 1956 v meste Concord. Herectvu sa začal venovať už počas strednej školy a z jeho záľuby sa postupom času stala aj práca. Jeho prvé veľké úlohy však prišli až po 30-tke a prelomovým počinom jeho kariéry sa stal film Big, vďaka ktorému si po prvýkrát vyslúžil aj nomináciu na Oscara.

Toto najprestížnejšie ocenenie nakoniec vyhral 2-krát za filmy Philadelphia a Forrest Gump. Okrem nich sa objavil aj v ďalších nezabudnuteľných projektoch, ako sú napríklad Stroskotanec, Zelená míľa, Zachráňte vojaka Ryana, Terminál či Elvis.

Tom Hanks
Zobraziť galériu (3)
Tom Hanks  (Zdroj: SITA)

Životná láska

So svojou súčasnou manželkou Ritou Wilson sa spoznal v roku 1981 pri natáčaní seriálu Bosom Buddies. Vtedy bol však Hanks ženatý s jeho prvou ženou Samanthou Lewes, s ktorou sa však v roku 1987 rozviedol. Dvojica spolu už dlhšie nežila a rok predtým, teda v roku 1986, sa dal herec dokopy s Ritou.

O dva roky neskôr si povedali svoje áno a táto známa dvojica je spolu až dodnes. Počas ich vzťahu sa im narodili dve deti - synovia Chester (32) a Truman (27). Tento rok navyše táto dvojica oslávila svoje 35. výročie svadby, čo len svedčí o tom, že ich vzťah patrí medzi tie najpevnejšie vo svete šoubiznisu.

Tom Hanks, Rita Wilson
Zobraziť galériu (3)
Tom Hanks, Rita Wilson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Tom Hanks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu