Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna kráska poriadne prekvapila: Ukázala svoju rozkošnú rodinu!

Liv Tyler Zobraziť galériu (2)
Liv Tyler (Zdroj: SITA/Photo by Andy Kropa/Invision/AP)

NEW YORK - Počas svojej kariéry v šoubiznise sa ako jedna z mála dokázala presadiť vo viacerých odvetviach a fanúšikovia si ju zaručene pamätajú vďaka účinkovaniu vo filme Armageddon či sérii Pán prsteňov. V tento deň oslavuje svoje 46. narodeniny americká herečka Liv Tyler.

Liv Tyler sa narodila 1. júla 1977 v New Yorku. Na kariéru v šoubiznise bola doslova predurčená, keďže jej rodičmi sú hudobník Steven Tyler a modelka Bebe Buell. Na začiatku svojej kariéry sa vydala práve v stopách jej matky. Slávna česká modelka a rodinná priateľka Pavlína Pořízková ju totiž prehovorila, aby začala pracovať v oblasti modelingu a úspechy sa dostavili takmer okamžite.

Následne sa však začala venovať aj herectvu, kde si takisto pripísala veľké úspechy. Počas jej kariéry sa objavila vo viacerých obľúbených počinoch, ako sú napríklad Armageddon či Neuveriteľný Hulk. Takisto sa však objavila aj v legendárnej filmovej sérii Pán prsteňov.

Liv Tyler
Zobraziť galériu (2)
Liv Tyler  (Zdroj: SITA)

Umelkyňa bola v minulosti vydatá s hudobníkom Roystonom Langdonon, s ktorým má svojho najstaršieho syna Mila (18). V roku 2015 sa zasnúbila so športovým agentom Davidom Gardnerom, s ktorým má dve deti - syna Sailora (8) a dcéru Lulu (6).

S jej snúbencom sa však v roku 2021 rozišla a odvtedy sa s jej menom nespája žiadny muž. Jej najväčšou radosťou sú tak jej deti, ktoré však verejnosti až tak často neukazuje. Nedávno však spravila výnimku a na sociálnej sieti Instagram ukázala, ako jej ratolesti vyrástli.

Viac o téme: Liv Tyler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu